За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Jabra Solemate: Кишеньковий друг меломана

img

Бездротова колонка Jabra Solemate володіє всіма можливостями портативної акустики, але на відміну від неї, її запросто можна взяти на веселу вечірку або пікнік. У цьому мініатюрному девайсе вистачає драйву, щоб будь-яке свято зробити гучним і оригінальним.

 

Виглядає Jabra Solemate як ... підошва кросівок - однозначно незабутньо і в молодіжному стилі. Та й матеріал корпусу відповідний, адже колонка стоїть на місці як укопана, а від від дощу і пилу її захистить йде в в комплекті спеціальний чохол. «Підошва» доступна в чорному і білому кольорі, розміри її невеликі - 172х64х70 мм/610 г - сміливо можна брати в подорожі і на пляж. Час роботи колонки складає до 8 годин в режимі розмов, 10:00 шаленого драйву або до 960 годин в режимі очікування, а для зарядки використовується як стандартний блок живлення, так і USB-кабель.

 Bluetooth-колонки Jabra Solemate

Ви запитаєте, де можна використовувати цю незвичайну стереоколонками? Та де завгодно, по суті всюди де бракує звучання сучасних гаджетів: у парі з ноутбуком, смартфоном, планшетом, МР3-плеєром. Є два способи підключення: через Bluetooth / NFC і звичайний аудіокабель. Відповідно, і сценаріїв застосування чимало, починаючи від поїздок за місто і приватних вечірок, і закінчуючи банальним прослуховуванням музики на не дуже «гучних» девайсах, що працюють як на ОС Android, так і на iOS.

 

Інженери Jabra в черговий раз зробили справжнє диво, вмістивши в такий мініатюрний корпус один низькочастотний і два звичайних динаміка: діапазон частот 20-20 000 Гц. Їх гучності достатньо щоб озвучити навіть досить велику кімнату - хороші баси і яскравий насичений звук знають свою справу. Ще одна важлива деталь - вбудований всенаправлений мікрофон, так що ви можете використовувати «підошву» як спікерфон.

 Bluetooth-колонки Jabra Solemate

Висновок

 

Оригінальна зовнішність Jabra Solemate однозначно приковує погляди, хоча потенційними користувачами даного бездротового рішення будуть молоді люди, школярі та студенти.

 

Компактність цієї Bluetooth-колонки, оригінальний дизайн, портативність і висока автономність, укупі з відмінним звучанням врятує будь-яку «паті».

27.02.2014 59
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!