За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Jabra Play: бездротовий стиль спілкування

img

Гарнітура Play від компанії Jabra - це стильне і зручне пристосування для телефонних розмов і прослуховування музики на ходу. Аксесуар гарний на всіх фронтах, а його зовнішність сміливо можна назвати зразком елегантності.

 

При розмірах 60х18, 8х14, 5 мм ця гарнітура змориться не більш ковпачка кулькової ручки, та й вага відповідний - 10,6 м. Використовувати її можна практично з будь-якими телефонами - в наявності три варіанти забарвлення (білий, чорний, чорно-помаранчевий), але всі вони практичні. А ось 3 комплекти змінних амбушюр підійдуть володарям і великих, і маленьких, і середніх вух. Самі накладки гелеві, зручні в побуті та догляді, а це головне для подібних пристроїв.

 Jabra Play

Управління гарнітурою реалізовано незвично і комусь може здатися незручним. Зверху розташований аудіороз'єм для підключення навушників (вони можуть бути як комплектні, так і більш потужні від будь-якого виробника), внизу microUSB-порт під спеціальною заглушкою, а на самій заглушці знаходиться багатофункціональна клавіша, за допомогою якої можна відповісти на виклик. На бічній частині, зверненої до користувача, «сидять» три невеликі кнопочки - пауза, прокрутка композиції і регулювання гучності. На задній частині розташувалася скромна прищіпка для носіння гарнітури на одязі.

 Jabra Play

В якості передавача і зв'язного тут застосовується протокол Bluetooth третьої версії. Серед переваг Jabra Play - одночасне підключення двох телефонів. Крихітний корпус гарнітури не завадив вмістити пристойну батарею, здатну протриматися близько 6 годин розмов і 6 годин музики.

 

Висновок         

 

Універсальна гарнітура Jabra Play працює з будь-якими сучасними гаджетами, навіть двома одночасно, був би Bluetooth.

 

Аксесуар оригінальний, непоганий в звуковому супроводі і з'єднується з якими навушниками, так що сміливо купуйте.

26.06.2014 23
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!