За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Гарнітура Jabra Clear: зв'язок без проводів по максимуму

img

   Сьогодні існує чимало різних Bluetooth-гарнітур, які часом вражають своїми формами стилем і функціоналом. Але серед цього розмаїття і раніше знаходиться місце скромним акуратним гарнітурам, чия місія здійснювати якісний зв'язок, як у випадку з Jabra Clear.

 

   На перший погляд пристрій важко відрізнити від сотні подібних, той же глянсовий пластик і стандартний набір керуючих елементів. Відмінності ховаються в технологіях.

 Jabra Clear

   Jabra Clear підтримує відразу кілька Bluetooth-профілів, серед яких і A2DP. З його допомогою можлива бездротова передача контенту на гарнітуру, так що власник крім телефонної мови зможе слухати музику, інструкції GPS-навігатора, аудіокниги та навіть інтернет-радіо. Про стан підключення і рівень заряду, Clear повідомляє приємним жіночим голоском, правда англійською мовою. Аксесуар підтримує Multipoint, тобто підключається відразу до декількох пристроїв і при виклику перемикається на потрібний канал. Запас гучності відмінний, якість зв'язку прийнятне для бесід, хоча і присутній якийсь «метал» в голосі.

 

   Ергономіка на висоті, гарнітурою настільки просто користуватися, що інструкція не знадобиться. Кнопок управління всього три: багатофункціональна - на передній панелі, для управління гучністю - збоку, і невеликий важіль вимикання на торці. Закінчити розмову «по-англійськи» можна одним натисканням багатофункціональної кнопки. Їй же здійснюється і набір номера, в тому числі і останнього пропущеного. Час роботи аксесуара - приблизно 6 годин у режимі розмови. Зверніть увагу, що порт для зарядки нічим не прикритий - в дощ бездротове «вухо» краще не одягати.

 Jabra Clear

У комплекті поставки можна знайти все, що потрібно: дві насадки різних розмірів, дві «завушини», USB-кабель, автомобільну зарядку і навіть кабель для iPhone 4S. Шкода, що немає стандартного кабелю для звичайної електромережі, адже не завжди можна скористатися «гостинністю» планшета, ноутбука або ПК.

 

   Висновок

   Jabra Clear - це сучасна компактна гарнітура з рядом технологій в симпатичному білому або чорному оформленні за доступною ціною.

 

   Гарнітурою зручно користуватися, її зручно носити на вусі і комфортно управляти. Що ще потрібно?

03.07.2014 53
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!