За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Jabra Tag: Бездротовий стильний жетон-гарнітура

img

У компанії Jabra було багато вдалих гарнітур, завдяки якості звучання, зручному управлінню, можливості використовувати будь-які навушники і пр. Але модель Jabra Tag увійде в історію як самий неординарний аксесуар, що нагадує солдатський жетон.

 

Зовнішність Tag стала продовженням раніше випущеної гарнітури Jabra BT3030. Природно, вигляд новинки став сучаснішим, передня частина виконана частково з металу, інші частини - повністю з пластика. Завдяки пластиковій кліпсі з комплекту поставки жетон зручно носити на одязі, або на шиї як медальйон - для цього на корпусі передбачені пази для ремінця і ланцюжка. Комунікаційні роз'єми microUSB і аудіороз'єм 3,5 мм дозволяють Tag працювати в парі з будь-якими навушниками. Розміри аксесуара стандартні: 56х34х8 мм/30 р.

 Jabra Tag

Крім симпатичною зовнішності, Jabra Tag отримала привабливу начинку, якої можна знайти застосування в будь-якій ситуації. Наприклад, працювати на ходу з двома телефонами одночасно по протоколу Bluetooth 3.0 з високою якістю звучання. Причому витягати телефони з кишень або сумки не обов'язково, елементи керування на передній частині забезпечують перемикання треків, регулювання гучності, прийом телефонних дзвінків і запуск FM-радіо. Одним рухом ви зможете активувати ту чи іншу функцію, а після телефонної розмови знову повернутися до прослуховування музики.  Якість «крапельних» навушників з комплекту поставки також не підведе: хороший звук і три комплекти амбушюр (маленькі, середні і великі) забезпечать повний релакс з гарнітурою Jabra Tag.

 Jabra Tag

Працює аксесуар близько 7 годин в режимі відтворення музики і майже 8 годин при мобільних розмовах. Поставляється аксесуар відразу з усім необхідним: навушники типу «крапля», насадки різних розмірів, інструкція, кліпса для носіння на одязі.

 

Висновок

Загалом Jabra Tag крім зовнішності, це непоганий звук в навушниках, якість передачі мови, час роботи і безсумнівно зручне управління.

 

Гарнітура працює з двома телефону, має FM-приймач (правда вибирати радіостанції без дисплея не зовсім зручно) і напевно сподобається молоді.

25.06.2014 44
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!