За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ThrustMaster XID: додай фарб у гру

img

Скажи ні стереотипам і сірим будням, відправ на полицю однотипність та штампи - геймпад XID від ThrustMaster не потерпить завуальованості і млявої перебігу подій. Ігри з ним - це завжди передові позиції, суперточні і підвищена керованість.

 

Всім, кому набридли безликі чорні джойстики, слід звернути увагу на ThrustMaster XID. Завдяки білому забарвленні і яскравою маркуванні клавіш управління, він буде найпомітнішим аксесуаром у вашому арсеналі. Ну, хіба що протирати його доведеться частіше інших, але хіба це проблема в порівнянні з його відточеною ергономікою і нескользящим гумовим покриттям, який забезпечує зручний хват.

 ThrustMaster XID

Налаштування аксесуара досить проста - просто підключіть XID через USB-роз'єм до ПК, і він готовий до роботи. Підключення за стандартом Plug & Play не вимагає ніяких драйверів або додаткових налаштувань. Винятком є Windows XP.

 

Елементів управління тут не мало: 2 міні-джойстика з текстурованим покриттям, 2 пускових курка, багатопозиційна хрестовина і 7 цифрових кнопок, серед яких «Виклик Windows Live», Start і Back. Всі осі і кнопки моделі вже запрограмовані на певні ігрові дії.

 ThrustMaster XID

Висновок

Світліше забарвлення виділяє ThrustMaster XID серед сотні інших.

 

Крім зовнішності геймпад відрізняється зручним обхватом, текстурованим покриттям, підвищеною точністю і керованістю в грі.

25.06.2014 43
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!