За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ThrustMaster F150 Italia Alonso Limited Edition WL PC/PS3: Вперед, до перемоги!

img

   Знаменитий автогонщик Фернандо Алонсо любить швидку їзду і червоний колір - саме він символізує перемогу і є неофіційним атрибутом класовості. Тому ексклюзивний геймпад F150 Italia Alonso від ThrustMaster виконаний у цих тонах не випадково.

 

   Корпус геймпада нагадує «ніс» легендарних болідів Ferrari F1 2011 і Ferrari 150th Italia, які привели Алонсо до дворазової світової перемоги в Формулі-1. Такий же обтічний, металізований і стильний, з відмінною ергономікою і габаритами для швидкої їзди і повної перемоги. Покриття на рукоятках F150 для кращого обхвату нагадують оксамит, а одна з них прикрашена автографом знаменитого гонщика, ім'я якого гордо носить девайс. Кожен геймпад наділений своїм унікальним номером, що робить його дійсно ексклюзивним.

 

   Однак не зовнішністю єдиної - розроблений для ПК і приставок PS3 геймпад отримав надточне управління і датчик Автоцентрірованіе, що не має аналогів ні на одній з платформ. Кут обертання в іграх тут доходить до 90 градусів, а швидкість «розгону» з однієї конфігурації на іншу становить 1 секунду! Це небачений рекорд.

 ThrustMaster F150 Italia Alonso Limited Edition WL PC/PS3

   Програмованих кнопок тут вісім, плюс два програмованих тригера, кнопка «Home» для PS3, два міні-джойстика і оригінальний D-pad. Унікальною можливістю моделі стало збереження всіх параметрів гри навіть при вимкненому стані. Параметри курків, міні-джойстиків і кнопок змінюються дуже просто без будь-якого ПЗ. Робота контролера не вимагає провідного підключення, надаючи гравцям свободу у виборі місця для гри в межах 10 метрів від PC/PS3.

 

   Висновок

   Звичайно ж, тільки автограф Фернандо Алонсо і згадка Формули-1 в назві не приведуть вас до перемоги.

 

   А ось відмінно пророблена ергономіка, зручний обхват, програмовані клавіші і датчик Автоцентрірованіе в геймпаді ThrustMaster F150 Italia можуть. Потрібно лише вірити і не пасувати перед труднощами!

03.07.2014 63
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!