За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ThrustMaster Dual Analog 4 PC: майже що Xbox 360

img

Компанія ThrustMaster давно відома любителям інтерактивних розваг. Спеціалізуючись на виробництві ігрових девайсів, аксесуарів для ПК і апаратному оснащенні виробник намагається задовольнити запити різної аудиторії геймерів, і контролер DualAnalog 4 PC цього підтверджує.

 

Зовнішність геймпада традиційна і мінімалістично, нічого не відволікає і не заважає. Добре продумана конструкція у стилі Xbox 360, практичні матеріали корпусу, текстуроване задня поверхня і зручні рукоятки лише сприяють перемозі. Робота моделі організована на принципі Plug & Play, що однаково комфортно для аркад, платформерів і спортивних маніпуляторів.

 ThrustMaster Dual Analog 4 PC

Якщо ви любитель комп'ютерних монстрів і бродилок, то до ваших послуг новий 8-позиційний D-pad з підвищеною точністю, а також на 12 програмованих клавіш з прискореним відгуком. Їх можливості будуть досить до речі в грі, та й оптимальне розташування двох міні-джойстиків не завадить. Розміщені вони комфортно: обидва він зміщені кожен у свій бік для зручного управління рукою.

 

Висновок

Модель DualAnalog 4 PC від ThrustMaster ідеальна для будь-яких типів ігор, до того ж її ергономічна конструкція і схожість з Xbox 360 забезпечать захоплюючу сутичку без затримок.

 

А справжні геймери по достоїнству оцінять прискорений відгук геймпада.

21.06.2014 55
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!