За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ThrustMaster Duo Pack WL PC/PS3: Парний виступ

img

Пам'ятайте в одній дитячій пісеньці співається що з одним і дорога веселіше. Так що, озбройся ти хоч найкрутішим геймпадом Xbox, якщо позмагатися нема з ким - він швидко набридне. Інша справа - комплект Duo Pack від ThrustMaster, який з'єднав відразу два компактних геймпада для парної гри з друзями.

 

Чорний і білий - прям як у шахах, але розігрувати, кому ходити першим не доведеться. Обидва маніпулятора Duo Pack комфортні для гри, обидва з рельєфною прогумованої поверхнею, обидва зручно лежать в руках. За рахунок поперечних вставок на ручках-власниках, джойстики виглядають оригінально, до того ж не ковзають під час баттла.

 

Кожному з «братів», ThrustMaster надав широкі можливості для управління. На корпусі знаходиться пара міні-джойстиків, хрестовина, курки, 8 кнопок, в числі яких і «Home» для виходу в меню PS3. Кожна з кнопок - програмована за допомогою технології Mapping.

 ThrustMaster Duo Pack WL PC/PS3

Як стає ясно з назви, маніпулятори працюють з ПК і приставкою PS3. Управління тут бездротове, а життєву силу вони живлять від батарейок типу ААА. Однією - досить на 50 годин безперервних «боїв».

 

Висновок

Перемога залежить не тільки від вправності і досвіду геймера, а й доброго технічного оснащення.

 

Так що для парної гри радимо звернути увагу на набір Duo Pack від ThrustMaster, в якому зібрані кращі можливості ергономіки, можливість підключення до двох систем (ПК і PS3), а також бездротове підключення, що не обмежує геймера у виборі ігрового місця.

02.07.2014 49
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!