За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Samsung A20e - бюджетник, який вам сподобається.

img

Samsung активно розширює свою лінійку А, і, що трохи нове, тепер до неї додаються і бюджетні пристрої. Якщо раніше всі моделі смартфонів серії А мали в назві «кругле число», то тепер до них додалася і букви. Зустрічайте молодшого брата Galaxy A20 - Samsung Galaxy A20e.

Новий смартфон досить сильно відрізняється від старшої моделі: він менше - діагональ екрану 5,8", тоді як в А20 - 6,4". А ось технологія і роздільна здатність залишилися такими самими - AMOLED і 1560х720 точок, що приємно, і в сумі з краплевидним вирізом і тонкими рамками дає нам найкомпактніший телефон в лінійці. 

Galaxy A20e буде працювати на 8-ядерному Samsung Exynos 7884 в команді з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ флеш пам'яті. Як і завжди, карти пам'яті формату microSD підтримуються. Фронтальна камера, розташована у краплевидному вирізі екрану, представлена одним модулем на 8 мегапікселів, а основна - складається з двох: світлосильного (f/1.9) 13 МП і ширококутного на 5 Мп. На задній панелі також знаходиться сканер відбитку пальців.

 

 

 

Коли дізнаєшся, що ємність акумулятора смартфону 3000 мАг, то цифра ніби як не вражає, але тут варто пам'ятати про невеликий екран і енергоефективний AMOLED. А ще А20е підтримує швидку 15 Вт зарядку через порт USB-C, який, до речі теж незвично бачити в недорогому сегменті. Втім, власне ціна пристрою якраз і невідома, але якщо подумати про А30, який буде коштувати приблизно 6500, то А20е повинен бути набагато дешевше.

 

Модель очікується в двох кольорах - чорному і білому. Чекаємо на ціну!

Більше хороших смартфонів ви знайдете в нашому рейтингу за 2022 рік.

 

11.04.2019 1882
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!