За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Samsung Galaxy S10: передзамовлення відкрито!

img

Samsung: Результатом того, що ми 10 років поспіль першими випускали нові мобільні телефони, стало нове покоління мобільних інновацій Galaxy S10e, S10 і S10+.

Телефон не просто виділяється на фоні інших; він просто непорівнюваний . Повністю змінений дизайн, щоб вас нічого не відволікало під час перегляду контенту. Жодних заглибин, щоб нічого не відволікало. Точна лазерна різка, захист екрана і динамічна AMOLED-технологія, яка береже ваші очі, перетворює безмежний О-дисплей на найбільш інноваційний екран Galaxy. 




Просто доторкніться до скла, щоб розблокувати пристрій. Ми перенесли функціонал забезпечення безпеки із задньої частини телефону на передню, встановивши ультразвуковий сенсор відбитків пальців безпосередньо в екран.  Коли ви торкаєтеся пальцем до безмежного О-дисплея, ультразвуковий сенсор відбитків пальців спрацьовує, видаючи вібрацію та фіолетовий відбиток на екрані. (Доступно лише на Galaxy S10 і S10+). 




Фотографуйте світ більше. Робіть вражаючі якісні знімки завдяки камері з ультраширококутним об’єктивом та кутом огляду 123 градуси. Розумніша камера для кращих фото. Розумна камера допомагає знімати неперевершені фотографії, пропонуючи варіанти зображення і автоматично оптимізуючи налаштування камери до оточення.




Експлуатаційні якості наступного покоління для покоління, яке не може чекати. Поділіться своєю потужністю. Wireless PowerShare дозволяє ділитися зарядом з іншими пристроями. А Fast Wireless Charging 2.0 заряджає ваш телефон на 100 % швидше. 

Знімайте відео та діліться ними з друзями, куди б не закинуло вас життя. Розумний Wi-Fi досягає більшої швидкості завдяки Wi-Fi 6, надійно та безпечно підключаючись навіть до загальнодоступних мереж.6 Пристрій непомітно перемикається на LTE, щоб вражати неперевершеною швидкістю завантаження даних до 2,0 Гбіт/сек.




Правила гри повністю змінюються. Ми розробили апаратне та програмне забезпечення, щоб під час того, як ви граєте в ігри, вони не зависали.

Телефон, який адаптується до ваших потреб, тому ви не повинні адаптуватися до нього. Постійно працює, щоб ви були на крок попереду. Розумне та вдосконалене апаратне забезпечення вивчає, як використовувати ваш телефон, адаптуючись для того, що працювати довше та ефективніше, дозволяючи вам працювати максимально продуктивно протягом дня. 



Корисний ШІ робить ваше щоденне життя більш впорядкованим. Повсякденні дії Bixby пропонують програми, які ви часто використовуєте, та завдання, на основі часу та місцезнаходження, щоб розвинути природній розумний розпорядок — лише для вас.

21.02.2019 236
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!