За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Очікування майбутнього: Samsung Galaxy S10 отримає потрійну камеру, 3D-сенсор і сканер відбитків пальців

img

Тільки відгриміла презентація попередньої моделі, як провідний корейський виробник анонсував Samsung Galaxy S10, причому він відповідально заявляє, що в ньому буде сканер відбитків пальців на дисплеї і потрійна камера.

Новина має під собою реальне підґрунтя, адже продажі Galaxy S9 і Galaxy S9+ не показали очікуваного результату. Підвищити інтерес до своїх флагманів компанія вирішила за допомогою 3D сенсора в потрійний камері. Це підвищить якість фотографій і дозволить вести 3D зйомку в доповненої реальності. Не виключається і наявність функції розпізнавання осіб, як у конкурентів. 

Компанія вже хоче змістити вихід смартфону на початок 2019, а не на середину. А на виставку MWC лідер ринку нових технологій поїде вже зі своїм гнучким флагманом.

DxOMark говорять про те, що скоро з'являться пристрої з камерою на чотири модулі. Чи буде в такому випадку актуальним смартфон з трьома камерами?

На думку віце президента з питань маркетингу Ніколаса Тучарда, оснащенням телефонів великою кількістю модулів виробники компенсують маленькі розміри сенсорів, так як в тонкий смартфон велику матрицю камери не вмістити. Фахівці кажуть, що трикамерні телефони отримають велике поширення вже найближчим часом, і на ринку з'явиться багато моделей з такими параметрами.

07.06.2018 240
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!