За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Samsung Galaxy S10 буде без рамки і чубчика?

img

Корейці готують ювілейну модель Samsung Galaxy S10 і вже давно пройшов слух, що вона буде з екраном на всю лицьову поверхню.

Але нещодавно інсайдер @UniverseIce виклав найімовірніше зображення майбутньої моделі, у якій ще буде кодове ім'я Beyond. Судячи з фото на лицьовій стороні буде тільки екран - і ніяких сканерів, датчиків, чілки або кнопок. Однак складно вгадати, наскільки це фото реалістичне, оскільки ніяких підтверджень анонса ще не надходило, крім інших сумнівних витоків. Але і спростування поки немає, а офіційні джерела заговорять лише через півроку.


Телефон схожий на Galaxy S9 і S9 Plus, і Samsung, як очікується, зробить панелі S10 ще більш тонкими, як показано на зображенні. Galaxy S10 також може використовувати приховану систему фотоапаратів, наприклад, на Oppo Find X, і звуковипромінюючий дисплей, усуваючи вимоги фронтальної камери і динаміка.

Незважаючи на все сказане, це, ймовірно, не прототип Galaxy S10. Пара нечітких відображень і артефакти в нижній частині дисплея є підозрілими.



Більш того, ми рідко бачимо витоки зображення перед потенційним запуском пристрою (можливо, в лютому 2019 року на MWC) - навіть для прототипів. Перша фотографія Galaxy S7 з'явилася за місяць до її випуску, Galaxy S8 і Galaxy S9 - за два місяці до випуску. До того ж малоймовірно, що ми побачимо справжню фотографію Galaxy S10, перш ніж ми навіть побачили Samsung Galaxy Note 9. 

Нарешті, самі Ice Universe не припускали, що це прототип Galaxy S10. Використання «за межами» в твіті може бути випадковим або результатом машинного перекладу з китайської мови. Хоча це все не означає, що Galaxy S10 не може бути схожим на цей смартфон.

22.06.2018 260
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!