За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics Discovery 975 / R: Bluetooth-гарнітура для розмов без рук із розумним чохлом

img

Хороша бездротова гарнітура повинна відповідати як мінімум трьом критеріям: забезпечувати якісний зв'язок, бути легкою і непомітною, ну і, звичайно ж, проситися на підзарядку якомога рідше. І в цьому плані Plantronics Discovery 975/R немає рівних, адже не даремно в ній зібрані самі новітні технології обробки даних.

 

Легка і витончена, ця модель є бездротовим еталоном, на який впору рівнятися іншим виробникам. Вага 8 г, стильна зовнішність, три комплекти гелевих подушечок-вкладишів для вух забезпечать максимальний комфорт і надійне кріплення.

 Гарнитура Discovery 975/R

Але найцікавіше те, що Discovery 975/R комплектується мініатюрним зарядним чохлом, що збільшує автономність аксесуара втричі! Для порівняння: час роботи без чохла - 5 годин, з ним - всі 15! У режимі очікування цей показник становить 7 днів. На корпусі самого чохла є невеликий LCD-екран на який виводиться інформація про рівень заряду і статус підключення.

 

При розробці Plantronics Discovery 975/R була застосована фірмова технологія AudioIQ ², яка вкупі з двома мікрофонами вловлює найменші зміни в голосі і ефективно видаляє фонові шуми. Водночас, трирівневий захист від вітру в особі технології WindSmart забезпечує абсолютну ясність, навіть при спілкуванні в негоду.

 

До гарнітурі без проблем одночасно можна підключити два телефони або Bluetooth-пристрої - технологія Multipoint забезпечує швидке з'єднання, а ще одна фірмова інновація повідомить вас голосовим повідомленням про заряд акумулятора і відключенні мікрофону під час розмови.

 Гарнитура Discovery 975/R

Гарнітура Discovery 975/R здатна передавати голос співрозмовника без спотворень. Професійний динамік з широким діапазоном частот додає голосу на іншому кінці трубки природності, а 20-смуговий еквалайзер усуває найменші спотворення.

 

Висновок

Plantronics Discovery 975/R можна рекомендувати користувачам, що цінують не тільки стильні, але і високотехнологічні аксесуари.

 

Легка і компактна, з розумним зарядним чохлом з дисплеєм в комплекті, ця Bluetooth-гарнітура вдало доповнить будь імідж і дозволить виділитися з натовпу.

25.02.2014 69
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!