За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Lenovo Cplus: перший гнучкий смартфон-браслет

img

Компанія Lenovo представила новий мобільний пристрій-прототип. Йдеться про гнучкий смартфон, який можна носити на зап'ясті як браслет. Даний девайс об'єднав в собі функціонал смарт-годинника і смартфона і вміє перетворюватися з браслета в звичайний прямий смартфон. Детальніше читайте в BRAIN-Гіді.

Компанія Lenovo на конференції TechWorld 2016, яка на цей раз пройшла в Сан-Франциско, представила новий мобільний пристрій-прототип. Йдеться про гнучкий смартфон, який можна носити на зап'ясті як браслет.

Гнучкий смартфон отримав назву Cplus і цілком може претендувати на новий форм-фактор мобільних телефонів майбутнього. Даний девайс об'єднав в собі функціонал смарт-годинника і смартфона. Примітно, що його можна носити і на руці і в руках, тобто він згортається в форму браслета і точно також розпрямляється, перетворюючись в звичний мобільник.

Так що в найближчому майбутньому смартфони завжди будуть у нас перед очима. Погодьтеся, адже це неймовірно зручно при занятті спортом або під час велопрогулянки. До того ж упустити, забути або загубити такий «браслет» буде складніше.

Lenovo Cplus отримав гнучкий 4,35" екран з максимальним радіусом вигину менше 15 мм. Друкована плата в смартфоні стоїть також гнучка. Корпус схожий на металеву раму і утримується на потужних кріпленнях на зразок чоловічих наручних годинників.

Радує, що смартфон можна зафіксувати в будь-якому положенні, прямому або зігнутому, так що можна не побоюватися, що він складеться або розкладеться в самий невідповідний момент. До того ж Ви можете відрегулювати ступінь вигину браслета в залежності від товщини своєї руки.

Чудо-смартфон Lenovo Cplus буде доступний аж в дванадцяти колірних відтінках корпусу. Про дату появи Cplus на ринку поки не повідомляється.

14.06.2016 2118
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!