За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

У якого смартфона кращий прийом сигналу?

img

У країнах Скандинавії було проведено спеціальне дослідження в ході якого з'ясувалося, що, незважаючи на високотехнологічну начинку, не всі смартфони здатні забезпечити якісний прийом сигналу!

У країнах Скандинавії було проведено спеціальне дослідження в ході якого з'ясувалося, що, незважаючи на високотехнологічну начинку, не всі смартфони здатні забезпечити якісний прийом сигналу!

Для тестування Датським енергетичним агентством і комісією Nordic telecommunications administrations були обрані найбільш популярні смартфони, щоб з'ясувати у кого з них найкраща якість голосового зв'язку і прийому сигналу від базової станції.

Тестування відбувалося в два етапи: в першому етапі смартфони лежали на столі, а в другому їх брали по черзі в різні руки.

У підсумку найкращим смартфоном за якістю зв'язку стала модель Microsoft Lumia 640, яка як з'ясувалося, краще приймає сигнал, якщо брати її в ліву руку і прикладати до лівого вуха (21.6 dBm), в правій руці якість прийому сигналу становила 20.3 dBm.

Друге місце зайняла модель Xiaomi Mi5, яка як з'ясувалося, також вважає за краще, щоб її брали лівою рукою (20 dBm / 18.6 dBm).

На третьому місці - HTC Desire 626 з результатом 19.8 dBm в лівій руці і 22.5 dBm - в правій.

Samsung Galaxy S7 edge (19.6 dBm / 19.4 dBm) і Samsung Galaxy S6 edge (18.1 dBm / 16.7 dBm), як з'ясувалося, теж відчувають себе краще, перебуваючи в лівій руці.

Смартфон від Google Nexus 6P показав в ході тестування наступні результати - 17.2 dBm в лівій руці і 18.7 dBm в правій руці.

А ось з «айфонами» повна біда. Як це не дивно звучить, але прийом сигналу у них один з найгірших. Судіть самі:

iPhone SE (12.1 dBm / 14.7 dBm)

iPhone 6s (8.7 dBm /15.1 dBm)

iPhone 6s Plus (6.5 dBm /18.7 dBm).

14.09.2016 9357
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!