За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

PANASONIC KX-TG2512UAM: Вибираємо захищений DECT-телефон

img

Апарати DECT від PANASONIC славляться своїм інтуїтивно-зрозумілим управлінням, продуманою функціональністю і захистом від прослуховування. Модель KX-TG2512UAM не виняток.

 

При створенні телефону розробник постарався відійти від стереотипів, представивши модель з обтічними формами і однією додатковою трубкою, яка буде не зайвою вдома або в офісі. Додатково в пристрої передбачена внутрішня зв'язок, захист від прослушки, спікерфон (гучний зв'язок), переадресація вхідних з трубки на трубку і трехстороння конференція.

 

Відшукати ж «трубу» допоможе функція «Пошук».

 

Додаткові очки даний DECT отримує за 20 поліфонічних викличних сигналів і російськомовний інтерфейс.

 PANASONIC KX-TG2512UAM

Екран тут невеликий, монохромний, але з приємною блакитним підсвічуванням, що полегшує дозванивание в темряві. Крім того, модель працює з двома вітчизняними стандартами визначення номерів: CALLER ID і АОН. Дальність зв'язку - близько 50 м.

 

Меню в TG2512 просте: на дисплей виводиться інформація про вхідні дзвінки, тривалості розмови і поточному часу. Телефонна книга зберігає до 50 вхідних викликів і контактів.

 

Одного заряду «трубки» досить на 10:00 «балаканини» і 5 діб неспання.

 

Висновок

Підсумувавши всі відзначимо, що KX-TG2512UAM від PANASONIC стане відмінним DECT -апарати як для мешканців будинків, багатокімнатних квартир, так і офісів.

 

Використання додаткової трубки і гучного зв'язку перетворить цей апарат в повноцінну захищену міні-АТС за доступною ціною.

05.11.2014 78
Пов'язані товари
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!