За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

DECT-телефон PANASONIC KX-TG8151UAB

img

PANASONIC KX-TG8151UAB

Модний екстер'єр

Радіотелефон KX-TG8151UAB від PANASONIC - це поєднання стильної зовнішності, прогресивних функцій і компактних габаритів. Трубка дуже зручно лежить в руці, а спеціальне кріплення дозволяє закріпити базу на стіні.

Говоримо з комфортом

На кольоровому TFT-дисплеї, оснащеним блакитним підсвічуванням, комфортно набирати номери, маніпулювати настройками і шукати необхідного абонента.

200 контактів

Телефонна книга зберігає 200 особистих контактів, в журналі відображається 50 останніх викликів з датою і часом. Цікаво, що контакти KX-TG8151UAB можна копіювати на інші «трубки». Є функція повторного набору номера.

«Чорний список»

Якщо якийсь жартівник здумав дзвонити вам ночами, просто занесіть цей номер в «Чорний список» і телефон буде його ігнорувати. Або зовсім вимкніть дзвінок вночі, щоб ніхто не турбував сон ваших близьких.

Радионяня

Ще одна корисна властивість KX-TG8151UAB - функція «Радионяня», яка «простежить» за сплячим малюком.

PANASONIC KX-TG8151UAB

Гучний зв'язок

Для любителів поговорити довше, розробник передбачив спікерфон і роз'єм для підключення гарнітури, дозволяють розмовляти не відволікаючись від справ.

Визначник номера

Якщо ваш оператор фіксованого зв'язку надає послуги автовизначення номера (АВН або Caller ID), то на KX-TG8151UAB ви завжди побачите номер того, хто телефонує.

Резервне живлення

Особливістю даного радіотелефону стала функція резервного живлення, що дозволяє телефону функціонувати після відключення електрики. Якщо трубка одна - вона зможе працювати в режимі гучного зв'язку, якщо їх декілька, то одна з них обов'язково повинна знаходитися на базі.

Автономність

У режимі розмови KX-TG8151UAB протримається близько 12 години, а в очікуванні - до 10 діб.

06.11.2014 92
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!