За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

PANASONIC KX-TG1711UAB: вибираємо «трубу» з визначником номера

img

    DECT-телефони компанії PANASONIC завжди поєднували в собі зовнішній вигляд і надійність в експлуатації. Однак модель KX-TG1711UAB може похвалитися ще й приємною підсвічуванням екрану.

    TG1711 відрізняється своїм екстер'єром. На повністю чорному глянсовому корпусі блакитнувата підсвічування екрану і біло-блакитні позначення символів виглядають досить ефектно.
 
   В приміщенні можна користуватися «трубкою» на відстані 50 м без тріску, шумів, або спотворень голосу співрозмовника. Великим плюсом є реалізація гучного зв'язку, що дозволяє продовжувати роботу під час спілкування або попросту не позичати руки.

PANASONIC KX-TG1711UAB 
 
    Особливістю «трубки» є наявність функції автовизначення номера. Меню русифіковане, а пам'ять зберігає до 50-ти контактів і до 10-ти останніх набраних викликів. Вибір з 12 поліфонічних мелодій для вхідного дзвінка удвовлетворіт будь-кого.

    Дана «трубка» дозволить безперервно спілкуватися до 15 годин. У разі ж нечастого використання апарату він протягне аж до восьми днів.

    Bисновок

   Якщо ви підшукуєте елегантний бездротовий телефон, який зможе вписатися в інтер'єр, то придивіться до моделі TG1711 від PANASONIC.

    Так як цей DECT-апарат здатний забезпечити якісний зв'язок на відстані з функцією автовизначення номера в двох стандартах.
03.11.2014 66
Пов'язані товари
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!