За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

DECT-телефон Рanasonic KX-TG1612UAH: Міні-АТС для домашнього використання

img

Компанія Рanasonic постаралася піти від стереотипів у сфері мобільних DECT-пристроїв, які поголовно випускаються у вигляді прямокутника і представила на ринок свою нову модель KX-TG1612UAH - компактну, з обтічними формами й можливістю додаткового кріплення на стіну.

З оснащення у KX-TG1612UAH, як для пристрою для даної цінової категорії все в порядку: додаткові очки апарат отримує за 12 викличних сигналів на базі і 16-тональну поліфонію. Екран в даній моделі монохромний, матричний з блакитним підсвічуванням, так що навіть вночі ви без праці наберете необхідний номер. Крім того, апарат дає можливість користувачеві налаштувати під себе вбудований будильник так, щоб він дзвенів з певною тональністю і заданими параметрами повтору сигналу.

У моделі є вбудований автовідповідач, який проведе вас по меню привітним голосом, і здатний запам'ятати повідомлення загальною тривалістю до 30 хвилин. Але є невелике обмеження: сервіс голосової пошти необхідно підключати тільки через свого оператора телефонного зв'язку.

1

Меню Рanasonic KX-TG1612UAH інтуїтивно зрозуміле і просте у налаштуванні. На дисплеї відображається інформація про поточний час, тривалості розмови та останніми набраними номером. Телефонна книга апарата може зберігати до 50 записів і запам'ятовувати 10 останніх набраних номерів. Також Panasonic підтримує два українських стандарту визначення номерів - АОН і CALLER ID. Дальність дії радіотелефону становить 50 метрів.

Загалом, DECT-телефон Panasonic KX-TG1612UAH стане відмінним вибором як для житлових квартир і будинків, так і для невеликих офісів. А використання додаткової трубки з однією базою перетворить цей радіотелефон в повноцінну міні-АТС за доступною вартості.

 

04.04.2013 83
Пов'язані товари
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!