За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Palmann 50A Libelle: і весь світ в салоні авто

img

Можливості автомобільних навігаторів всім добре відомі. Ці скромні «помічники» виведуть з будь-якого дрімучого лісу і вкажуть кротчайший шлях до місця призначення. І в цьому 50A з картами Libelle від Palmann немає рівних.

 

Працює пристрій на базі чіпа MSB 2531 (800 МГц) з 66-канальним приймачем для виявлення супутників. Перший запуск займає близько 2,5 хвилин. Оперативної пам'яті в пристрої не так багато (128 МБ), але її достатньо для обробки щоденних запитів. А наявні 4 ГБ на вбудованому накопичувачі можна збільшити картками MicroSD.

 Palmann 50A Libelle

Навігатор оснащений дорожніми картами Libelle з мільйоном різних об'єктів України і не тільки (банки, магазини, АЗС, готелі, медпункти і пр). Особливістю девайса стала можливість безкоштовної дозавантаження карт з сайту виробника.

 

Зручності в навігації додає 5 '' кольоровий екран (480х272 пікс). Ви також можете на цьому девайсі дивитися фото, відео, і слухати музику.

 Palmann 50A Libelle

А вбудований акумулятор (1000 мАч) забезпечить до 2,5 годин автономної роботи. Ну, а якщо ви розраховуєте використовувати гаджет, тільки перебуваючи за кермом, то час роботи 50A Libelle і зовсім нескінченно, завдяки Автозарядка.

 

Висновок

Автонавігатор Palmann 50A Libelle відмінно впорається зі своїм основним завданням, і мультимедіа розвагами.

 

Девайс відрізняється простими налаштуваннями, інтуїтивно зрозумілим меню і безкоштовним ліцензійним оновленням карт.

24.09.2014 36
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!