За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Palmann 412A Libelle: Не нудьгуватимете!

img

Погодьтеся, що набагато вигідніше придбати одне універсальний пристрій, який і дзвонить, і шлях вказує, і відео знімає. Однак, як правило, коли всі в одному, то толком нічого не функціонує. Тому якщо ви шукайте хороший автонавігатор, то радимо придивитися до 412A від Palmann з картами Libelle.

 

Конструкція 412A досить практична, корпус з приємною світлою окантовкою з боків. Комплектація пристрою вмістила все необхідне: скоба для кріплення, вакуумна присоска, автомобільна зарядка, USB-кабель, стилус.

 Palmann 412A Libelle

Максимальний комфорт при навігації забезпечує 4,3 '' TFT-дисплей з роздільною здатністю 480x272 пікс. Чутливість сенсорного екрану висока, тому можна говорити про безпроблемне і швидкому управлінні на ходу. Оснащений технологією Innolux з антибліковим напиленням, він відмінно відображає інформацію в будь-який час доби. А вбудований FM-трансмітер не дасть занудьгувати в дорозі.

 

На борту навігатора - процесор MStar Semiconductor, що працює на частоті 468 МГц з можливістю прийому 66 каналів. Програмне забезпечення представлене ліцензійними картами Libelle, з безкоштовним оновленням і доповненням. вбудованої пам'яті тут 4 ГБ + карти microSD.

 Palmann 412A Libelle

На відміну від конкурентів, Palmann 412A має власну батарею і може працювати і поза авто. Приміром, в піших вилазках по незнайомій місцевості, альпіністських сходженнях. Її ємності (1000 мАч) достатньо на 3 години автономної роботи.

 

Висновок

Автонавігатор Palmann 412A Libelle стане хорошим супутником автомобіліста і «безкінного» туриста.

 

Поєднуючи GPS-навігатор і мультимедіа можливості для відео, фото та музики, пристрій однозначно не дасть вам скучити в дорозі.

21.09.2014 46
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!