За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Навігатор Palmann 512B Libelle: Електронний «штурман»

img

   Ні гонщику, ні простому автолюбителю не обійтися без штурмана. Навіть якщо він і електронний, як у випадку з автомобільним навігатором, приміром, 512B від Palmann з картами Libelle.

   Найкраще він прокладає шлях вітчизняними дорогами - в його розташуванні докладні карти України з тисячами об'єктів і автострад. Якщо будуть потрібні карти інших країн, є можливість безкоштовної дозагрузки з сайту розробника. Для цього виділено 4 ГБ флеш-пам'яті плюс підтримка карток пам'яті.

   «Оперативки» в пристрої - 128 МБ, яких достатньо на обробку запитів системи. «Серцем» навігатора став чіп 500 МГц, оснащений 66-канальним супутниковим приймачем.

Palmann 512B Libelle 

   Пристроєм легко управляти за допомогою декількох механічних клавіш і сенсорного 5 '' екрану з дозволом 800х480 пікс. 512B зібраний виключно для навігації, тому розважальних функцій в ньому немає.

    Акумулятор (1000 мАч) протягне без підзарядки до 2:00 30 хвилин, а якщо ви збираєтеся використовувати навігатор тільки в дорозі, то час його роботи і зовсім нескінченно, завдяки автомобільної зарядці.

   Bисновок

   Автонавігатор 512B від Palmann добре справляється з навігаційними завданнями, ідеально прокладаючи маршрут по вітчизняним дорогам.

   Плюс девайса в дозавантаження потрібних карт з сайту виробника.

28.10.2014 36
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!