За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Crumpler Jackpack HalfPhoto System Backpack: До зйомки готовий!

img

Основна функція фоторюкзак Jackpack HalfPhoto від Crumpler - захист техніки від дощу, пилу, променів сонця і головне, ударів і подряпин.

 

Варто відзначити, що Jackpack HalfPhoto досить зручний для швидкого кадру. Його компактні габарити моделі 270x385x160 мм/809 г дозволять вам носити з собою все найнеобхідніше: камеру з зум-об'єктивом, додатковий об'єктив середнього розміру і планшет / ультрабук з діагоналлю до 13,3''.

 Crumpler Jackpack HalfPhoto System Backpack

Аксесуар оснащений великою кількістю відділень і кишеньками для зберігання паперу, ключів, банківських карток, карт пам'яті, гаманця і пр. Зносостійкий матеріал Chicken Tex Supreme збереже всіх «мешканців» цього рюкзака від будь-яких примх природи, а м'яка внутрішня підкладка з нілекса вбереже від подряпин і пошкоджень.

 

Модель досить незвично скомпонована: рюкзак як би розділений на дві частини. Відкривши нижню частину, можна одержати швидкий доступ до камери, а верхня частина виконана у вигляді відкидний кришки на шнурку з пластиковим фіксатором.

Для організації простору, виходячи з потреб фотографа, є три внутрішні стінки на липучках. З боків у рюкзака є ремені для регулювання глибини і ще одне кріплення для перенесення штатива. На тильній частині розміщені м'які ремені, що дозволяють звільнити руки і зробити процес транспортування техніки більш комфортним.

 Crumpler Jackpack HalfPhoto System Backpack

Ну і нарешті, модель отримала приємний, впізнаваний дизайн в стилі Crumpler, починаючи від матеріалу і закінчуючи блискавками. Якість цього фоторюкзак не викликає ніяких нарікань, адже даний виробник вважається одним з лідерів на ринку спецаксессуаров.

 

Висновок

Рюкзак Jackpack HalfPhoto від Crumpler прослужить вам не один рік і що називається, буде старіти разом з вами, надійно оберігаючи вашу апаратуру.

08.04.2014 40
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!