По вашему запросу ничего не найдено. Попробуйте уточнить свой запрос
Категории:
Результаты в категории:
Заказать звонок

Сканер Iris Desk 6 Pro Dyslexic (462992)

код товара: U0927851
Цена за единицу:
20324 грн
+640 бонусов
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 0 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 0 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 0 месяцев

Характеристики

Основные характеристики

Датчик изображения CMOS
Оптическое разрешение 4160 х 3120 dpi
Разрядность цветного сканирования 24 бит
Разрядность сканирования с оттенками серого 16 бит
Источник света LED
Тип подключения USB ,  Micro-USB
Вес 1.1 кг

Другие

Производитель Iris
Модель Desk 6 Pro Dyslexic
Артикул 462992
Гарантия, мес 0
Примечание Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления

Описание

Унікальний і цінний інструмент для людей з дислексією

Люди з дислексією стикаються з низкою проблем у школі, суспільстві та на роботі. Цей стан впливає на здатність людини читати, розмовляти, писати та запам'ятовувати фрази. Ці проблеми також можуть впливати на самооцінку та впевненість у собі. Протягом 35 років компанія IRIS є лідером у розробці інноваційних технологій, що розширюють можливості людей та організацій. Сьогодні IRIS раді представити своє нове програмне забезпечення Readiris Dyslexic, яке полегшує життя дітям і дорослим з дислексією.

Основні ключові особливості:
  • Інтегрована програма Readiris Dyslexic для настільних комп'ютерів - це простий інструмент, яким може користуватися будь-хто
  • Простий, зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для людей з дислексією
  • Читання вголос усіх типів книг, документів і цифрових файлів
  • Збільшуйте/зменшуйте масштаб тексту для кращої читабельності
  • Прочитайте вголос ціле речення або слова, що повторюються, за бажанням
  • Відтворення адаптується до вашого темпу (швидше або повільніше), залежно від налаштувань
  • Сумісність із системою перетворення тексту в мовлення MS Text-to-Speech
  • Розпізнавання 138 мов
  • Широкий вибір простих вихідних форматів (DOCX - JPEG - MP3 - WAV - PDF) та пряме надсилання електронною поштою
  • Поставляється з відзначеним нагородами настільним сканером IRIScan Desk для сканування книг і документів формату до A3/Ledger
  • Тільки для Windows
Що дає Readiris Dyslexic?

Readiris Dyslexic відкриває нові можливості для тих, хто бореться з дислексією, зокрема диспраксією, дисфазією, дисграфією та дизорфографією. Вона зменшує втому, полегшуючи виконання щоденних завдань, таких як читання та письмо. За допомогою цього інструменту люди з дислексією можуть мати більш приємний досвід навчання. IRIS співпрацює з експертами, терапевтами та людьми, які живуть з цими станами, щоб гарантувати, що інструменти слугують своїй меті. Завдяки оцінці експертів, які щодня стикаються з цими проблемами, Readiris Dyslexic є унікальним і цінним інструментом, який ви можете використовувати для самонавчання або поділитися ним із друзями, родиною та терапевтами. «Це дивовижний інструмент. Нарешті, простий інструмент, який може допомогти нам навчати і допомагати нашим пацієнтам тренуватися і практикувати вправи, які ми їм пропонуємо, навіть віддалено», - відгуки експертів з дислексії.

Допоможіть людям з дислексією покращити навички читання

IRIScan Desk 6 - ідеальний помічник для читання для людей з дислексією. Завдяки унікальній технології перетворення тексту в мовлення. Він прочитає вголос будь-який документ (Microsoft Word, PDF, текстові файли, веб-сторінки або відскановані документи) слово за словом! Це дозволяє паралельно читати і слухати слово за словом будь-який документ. Таким чином, цей інструмент ідеально підходить для роботи з іноземними мовами та будь-якої іншої роботи, що вимагає інтенсивного використання читання.

Як це працює?

Readiris Dyslexic постачається разом із IRIScan Desk 6 Pro Dyslexic. Це дає змогу записувати навчальні заняття для подальшого використання й обмінюватися думками з викладачем у реальному часі, зменшуючи проблеми, пов'язані з дислексією.

З Desk 6 Pro Dyslexic ви можете готуватися на основі будь-якої підтримки, включаючи журнали, книги, газети, а також цифрові файли на вашому комп'ютері або в Інтернеті. Простий користувальницький інтерфейс дозволяє швидко розпочати роботу і проводить вас через презентацію оригінального та витягнутого тексту поруч. Презентація дозволяє легко редагувати текст, який ви читаєте, і експортувати файл як зображення (JPEG), аудіо (MP3/WAV), PDF або Docx. Інструмент підходить для дітей і дорослих. Ви можете прочитати будь-який документ вголос по одному слову, фразі або цілому реченню. Ви можете налаштувати читання швидше або повільніше, а також повторювати коментарі, поки не виправите орфографію і вимову.

Оценка

Поделиться

Оставить отзыв

20324 грн

Ваш город:

Пункт выдачи:

Подпишитесь на рассылку и узнавайте о новостях и распродажах первыми!