За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

TRUST Urban Revolt Headset - Bazz Lite Black (18891): Яскраві «вуха» для портативних пристроїв

img

Людина, що живе в інтенсивному ритмі , все частіше поринає у світ музики. Так набагато простіше пережити ранкову галас в метро , « душевні » розмови в маршрутці і просто побути наодинці зі своїми думками перед важливою зустріччю . Тому оптимальним вибором для прослуховування музичних композицій далеко від дивана може стати гарнітура Urban Revolt Headset - Bazz Lite Black виробництва відомої компанії TRUST.

Ці навушники донесуть до вас всю атмосферу заданого бітрейту , при цьому зберігаючи високу якість звучання і не викликаючи невдоволення навколишнього публіки. Створена для озвучування ноутбуків , планшетів , смартфонів , МР3- плеєрів і «яблучних » пристроїв , гарнітура з успіхом впорається і з телефонними дзвінками . Адже аксесуар наділений вбудованим мікрофоном і кнопкою прийому викликів , розміщеної на компактному блоці управління . Односторонній кабель довжиною 2 м обладнаний стандартним роз'ємом 3,5 мм і для того , щоб перетворити Urban Revolt Headset в повноцінну мобільну гарнітуру вам буде потрібно лише з'єднати його з аудіороз'ємом свого портативного пристрою.

гарнитура Urban Revolt Headset – Bazz Lite Black

Конструкція навушників закритого типу виконана дуже добротно , вона ергономічна і щільно прилягає до голови . Що стосується технічних особливостей , то вони наступні : діапазон відтворюваних частот - 20-2000 Гц , чутливість - 100 дБ , вага - 217 г , розміри - 180x190x57 мм. Важливо, що ободок пристрою регулюється і виконаний з високоякісного пластику , що гарантує надійність і довговічність гарнітури. Цікавий і дизайн, що поєднує червоно -чорну гаму зі стильними сріблястими накладками. Хоча є й інші поєднання кольорів.

На виході все це пишність видає глибоке , чисте звучання без спотворень і хрипів , так що жоден звук ззовні не завадить вам насолодитися улюбленими треками навіть в найжвавіших місцях.

03.01.2014 49
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!