За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Trust Urban Revolt Headset Bazz: доступний вибір меломана

img

Ті, що йдуть в комплекті з мобільними телефонами гарнітури зазвичай не відрізняються високою якістю звучання. А використовувати для прослуховування музики звичайні навушники не дуже зручно, оскільки у них відсутні органи управління, і щоб відповісти на вхідний дзвінок доводитися то й справа виймати шнур. Однак це жодною мірою не відноситься до моделі гарнітури Urban Revolt Headset Bazz від іменитого європейського виробника компанії Trust.

Дана модель має досить значні розміри і відрізняється дуже привабливим зовнішнім виглядом. Завдяки регульованому обідку і м'яким амбушюрам, носити такі навушники дуже зручно.

Trust Urban Revolt Headset Bazz підходить для використання з самими різними пристроями, але основне її призначення - мобільні телефони і смартфони.

Trust Urban Revolt Headset Bazz

Гарнітура забезпечує якісний звук, що характеризується глибокими басами, і може задовольнити навіть меломанів.

На шнурі навушників є спеціальна кнопка для відповіді на вхідний дзвінок, яка також управляє процесом відтворення музики, і мікрофон, що відрізняється високою чутливістю.

Аксесуар поставляється в прозорому блістері. У комплекті з ним йде інструкція користувача і пара перехідників, що дозволяють використовувати гарнітуру з пристроями, оснащеними окремими роз'ємами для навушників і мікрофону.

Висновок

Trust Urban Revolt Headset Bazz - це відмінне рішення для користувачів кому потрібна гарнітура для прослуховування музики і відповідь на вхідний дзвінок, з гарною якістю звучання, привабливим зовнішнім виглядом і за адекватною ціною.

10.01.2014 41
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!