За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

SVEN IC-970: завжди у фокусі

img

Веб-камера сьогодні повинна не тільки якісно передавати відео та звук, але і радувати око, створювати приємну атмосферу, доповнюючи інтер'єр, як у випадку з IC-970 від SVEN.

 

Корпус IC-970 повністю металевий, пофарбований в яскраві червоні і чорні кольори, так, що здалеку навіть нагадує один з молодіжних фотоапаратів Sony. Правда, дана «вебка» значно менше будь-який з «мильниць», та й універсальної кліпси, що дозволяє встановити камеру на столі, LCD-моніторі, ноутбуці, у них немає. Шарнірне кріплення дозволяє вибрати будь-який кут, тому ви завжди будете в фокусі.

 

IC-970 здатна передавати відео з роздільною здатністю 1280х1024, записувати подкасти, робити фото під час відеосеансу. Фокусна відстань становить від 8 мм до нескінченності. До послуг користувача автоматичне регулювання «картинки» і маса додаткових відеоефектів, що роблять спілкування веселей. Серед них 10 видів рамок, 16 кумедних ефектів і світлодіодне підсвічування на додачу.

 SVEN IC-970

Величезним плюсом в цій моделі стане наявність мікрофона з шумопоглинання.

 

Висновок

Налагодження та управління SVEN IC-970 досить прості. Веб-камера працює на будь-якій версії Windows починаючи від 98SE і вище, а також MacOS X.

 

«Вебком» має хорошу «начинку», чутливий мікрофон і привабливу зовнішність.

26.08.2014 66
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!