За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Prestigio GeoVision 5000 (PGPS5000CIS04GBNV): подорожуйте з позитивом!

img

   Сьогодні мало хто відправляється в подорожі без GPS-навігації. Новий навігатор GeoVision 5000 від Prestigio зробить ваші переміщення комфортними, запише трек слідування і з точністю визначить місце розташування.

   Компанія Prestigio поповнила лінійку своїх GPS-навігаторів новим продуктом. Пристрій "запаковано" в ультратонкий корпус (13 мм) і своїми габаритами не заважатиме огляду водія (131х92 мм). Для більш зручного звернення пристрій оснастили 5 "TFT-екраном з роздільною здатністю 480х272 точок з чутливим сенсором. Сенсор сприймає дотики стилусом і розпізнає торкання пальців.

Prestigio GeoVision 5000

 

   Прокладка маршруту здійснюватиметься згідно з новими версіями карт України, Білорусії, Казахстану, Данії, Фінляндії, Норвегії, Швеції та РФ. В картах є підтримка 3D-об'єктів знакових і туристичних місць, так само присутній докладна візуалізація дорожніх розв'язок. Оновлюються карти через інтернет, завдяки підтримці цілодобового сервісу. GPS-навігація виконується за допомогою софта від Navitel 7.5.

   Навігатор працює під управлінням Windows CE 6.0, що не заважає встановити додатковий софт для навігації і додаткові карти.

   Швидкий відгук на команди забезпечить процесор ARM-11 Core (MTK MT3351C, 468 МГц) і обсяг ОЗУ 128 МБ. Зв'язок з супутниками встановиться вже через 1,5 хвилини після холодного старту, гарячий старт займе не більше 30 секунд. Внутрішню пам'ять обмежили 4 ГБ, з якої вільно 3,5 ГБ. Збільшити обсяг пам'яті можливо до 8 ГБ за допомогою microSD карт.

Prestigio GeoVision 5000

 

   Комплектується навігатор диском з ПЗ, "шнурком" для з'єднання з ПК, автомобільною зарядкою і зручним кріпленням на присоску для лобового скла або "торпеди".

   Висновок

   Швидкий і зручний у використанні навігатор Prestigio GeoVision 5000 допоможе в прокладці маршрутів в незнайомій місцевості, знайде кротчайший шлях і покаже, як проїхати складну дорожню розв'язку.

   Для повного "​​фаршу" пристрою не вистачає Bluetooth-модуля і підтримки DUN.

01.08.2014 59
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!