За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Prestigio GeoVision 4050: навігація + мультимедіа

img

У наші дні виробники все частіше перетворюють свої навігаційні пристрої в портативні розважальні центри, які здатні не тільки прокладати шлях по карті, а й здорово урізноманітнити ваше подорож. Наприклад, GPS-навігатор GeoVision 4050 від Prestigio може використовуватися і в якості штатної мультимедійної системи. Не вірите?

Майже всю передню панель гаджета займає сенсорний кольоровий 4.3-дюмовий TFT-дисплей. Ніяких кнопок і перемикачів - всі функції доступні, варто лише торкнутися екрана.

Prestigio GeoVision 4050

Стильний і компактний корпус зроблений з пластику. Він приємний на дотик. Все зібрано якісно, ​​у фірмовому стилі марки Prestigio. Габарити невеликі: 121х78х12.9 мм при вазі в 164 р. Це дозволяє користуватися пристроєм не тільки в авто, але і при необхідності взяти його з собою. До речі, харчується навігатор від автомобільної зарядки і літій-полімерного акумулятора на 950 мА / ч. Одного заряду вистачить на 2,5 години роботи.

Даний девайс оснащений мікропроцесором MSB2521 ARM9 500 МГц і ОЗУ 128 МБ типу DDR3. Вони гарантують вам не тільки швидку і точну навігацію, але і відмінну загальну продуктивність системи. Для запам'ятовування інформації в апараті є 4 ГБ пам'яті і слот для карт microSD до 8 ГБ.

У пристрої зі старту встановлено навігаційне ПЗ «Навітел». Його тривимірні карти істотно полегшують процес навігації та орієнтування на місцевості, а масштабна деталізація доріг не дозволить заблукати, в яку б глушину вас не занесло.

Prestigio GeoVision 4050

Ми вже згадували про те, що завдяки вбудованим мультимедійним можливостям GeoVision 4050, ви ніколи не занудьгуєте в дорозі. Всю дорогу вас розважатиме музичний плеєр, що зчитує музику з вашої картки пам'яті. А при тривалих зупинках ви зможете насолодитися переглядом своїх улюблених фото і відео, або ж зайнятися читанням. Для любителів «пошпіліть» припасено кілька попередньо іграшок, серед яких злючку «Angry Birds».

Висновок:

Prestigio GeoVision 4050, показав себе як відмінний GPS-навігатор.

А враховуючи його широку мультимедіа складову, вам гарантовано відмінний настрій на всьому відрізку шляху.

25.04.2014 58
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!