За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Logitech LS1 Laser Mouse: всі кольори веселки на твоєму столі

img

   Маніпулятор LS1 Laser Mouse від Logitech виділяється своїм яскравим зовнішнім виглядом. Ще б серед такого розмаїття квітів можна підібрати модель в тон ноутбука, сумочки або колір очей.

 

   Витончена Logitech LS1 добре виглядає на будь-якій поверхні - модель компактна і добре зібрана, із застосуванням високоякісних матеріалів. Бока оснащені м'якими прогумовані вставками - тримати зручно, керувати легко. Габарити звірка стандартні - 62x102х37 мм. Модель доступна у восьми яскравих кольорах, кожна з яких передбачає певний забарвлення і тонкий обідок по всьому периметру.

 Logitech LS1 Laser Mouse

Елементи управління представлені парою кнопок і коліщатком, що відповідає за масштабування і скролінг. Лазерний датчик забезпечує роботу на дзеркальних і скляних поверхнях, до того ж він набагато точніше, ніж оптичний. А для скептиків Logitech пропонує 1,8-метровий шнур, який дотягнеться до будь-якого куточка робочого столу. Завдяки технології Plug & Play ви зможете почати роботу з мишкою відразу ж після підключення мишки.

 Logitech LS1 Laser Mouse

   Висновок

   Яскраве розфарбування LS1 Laser Mouse від Logitech стане найпомітнішим акцентом на вашому столі.

 

   З маніпулятором приємно працювати, правда, глянцева поверхня плямуються частіше звичайного, але чистка цієї малятка займе багато часу.

04.07.2014 45
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!