За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Повернення легенди: Logitech G MX518

img

Logitech відродив популярну мишу MX518, зберігши звичну багатьом витягнуту яйцеподібну форму, додавши всередину сучасну начинку, створену для геймерів 2019 року.

Завзяті геймери на ПК, ймовірно, ще пам'ятають мишу MX518 від Logitech. Вона була випущена в 2005 році і поєднувала в собі ергономічну форму, зручні кнопки і відмінну продуктивність за прийнятною ціною. Навіть заміна цієї мишки на аналогічну в 2011 в результаті стала всього лише поверненням до вже існуючої успішної формули. Що ж, якщо ти скучив за цим оригінальним дизайном, то будеш радий почути про повернення легенди. 

Зовні ти відразу її впізнаєш за формою, замінили тільки матеріали на більш сучасні і використали іншу обробку. А ось всередині змін набагато більше: тепер вона працює на флагманському датчику Hero роздільною здатністю 16000 точок на дюйм. Є 32-бітний процесор ARM, який обіцяє швидкість передачі даних 1 мс і вбудована пам'ять, яка дозволить тобі зберігати на пристрої комбінації з восьми кнопок. Тепер можна змінити комп'ютер і, при цьому, зберегти свої індивідуальні налаштування керування. Тільки бери цю мишу з собою!


 

Незалежно від того, чи викликають гри епохи 00-х у тебе ностальгію, миша G MX518 здається розумним вибором, адже очікувана ціна попереднього замовлення всього $60. А, мало не забули, так, вона все ще дротова. Це має сенс, враховуючи, що за відмови від проводів знадобиться батарея, яка може збільшити вагу миші і зіпсувати відчуття від використання легендарного пристрою. Але когось це може і збентежити, адже за ці гроші можна купити бюджетну, але вже бездротову ігрову мишу. Що обереш ти?


20.02.2019 677
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!