За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

iconBIT Toucan (Toucan DUO PLUS): медіаплеєр на базі ОС Android 4.1 c Full HD

img

Китайська компанія IconBIT поповнила свою продуктову лінійку випуском медіаплеєра Toucan DUO PLUS під управлінням ОС Android, якому по плечу відтворення Full HD відео і підтримка такого непростого контейнера як MKV.

 

У комплект поставки входить гіроскопічний пульт ДУ, кабель і блок живлення, композитний і компонентний кабелю, HDMI, гарантійний талон та інструкція.

 

Зовні Toucan Duo Plus виглядає як паралелепіпед чорного кольору. Передня панель пластикова, зате всі інші частини корпусу виготовлені з металу, що не може не радувати.

 

На корпусі гаджета є всього одна механічна кнопка, для включення пристрою. Основне ж управління здійснюється за допомогою маніпулятора або з допомогою гіроскопічного пульта ДУ S-control.

 Медиаплеер iconBIT Toucan Duo Plus

Набір комунікаційних роз'ємів дозволяє вам підключити до пристрою зовнішній вінчестер або флешку. На правому торці розташувалися 4 порти USB 2.0 і кард-рідер для карт SD / SDHC. На задній панелі - композитний і компонентний виходи (для підключення телевізорів з аналоговим сигналом), оптичний і коаксіальний SPDIF, роз'єм для антени, HDMI (для підключення до сучасних телевізорів), Ethernet-порт, а також підключення міні-антени для прийому сигналу Wi-Fi.

 

Працює iconBIT Toucan Duo Plus під управлінням ОС Android 4.1 Jelly Bean, а швидкодію системи забезпечує 2-ядерний процесор ARM Cortex A9 1.5 ГГц і ОЗУ 1 ГБ. Вбудованої пам'яті в пристрої налічується 4 ГБ, але є можливість розширення її картами microSD до 32 ГБ або ж шляхом підключення зовнішніх носіїв (наприклад, жорсткого диска або оптичного накопичувача) через USB 2.0.

 

Користувач може вибрати для роботи одну з трьох оболонок, які ідентичні інтерфейсу Android. Девайс поставляється з безліччю встановлених додатків для роботи в Мережі, таких, як Skype, Twitter і вбудований браузер. Модель підтримує стандарт цифрового мовлення DVB-T/T2, а також технологію IPTV.

 Медиаплеер iconBIT Toucan Duo Plus

Даний медіаплеєр також вміє відтворювати відео з Blu-ray-образів або в поміщене в контейнер MKV, причому як по мережі (провідний / бездротової), так і з зовнішніх носіїв через порт USB.

 

Висновок

 

Медіаплеєр iconBIT Toucan Duo Plus на базі ОС Android здатний перетворити ваш телевізор на серйозне пристрій для відтворення мультимедіа контенту у всіх популярних форматах (у тому числі і Blu-ray), комфортного інтернет-серфінгу і захоплюючого ігрового процесу, а наявність модуля Wi-Fi і порту USB гарантують швидке підключення до Мережі і периферії, істотно розширюючи функціональність і потенціал цього девайса.

26.07.2013 60
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!