За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

iconBIT Toucan Smart 3D: зроби з свого телевізора Smart TV

img

Компанія iconBIT придумала свій спосіб перетворення звичайного телевізора в інтелектуальний центр розваг з можливостями Smart TV. Випустивши розширювача Toucan Smart 3D, виробник оснастив її просунутої начинкою. Бездротовий модуль, популярна операційна система ... А що ще ховається всередині плеєра?

 

Зовнішність Toucan Smart 3D гідна захоплення: дизайн з претензією на хай-тек доповнений химерної трапецієподібної формою влаштування та металевою передньою панеллю. Габарити гаджета досить компактні - 175x115, 5x45, 5 мм / 390 м. На корпусі вдало розмістилися ІЧ-приймач, слот для карт SDHC, 3хUSB 2.0, композитний відеовихід, HDMI, Ethernet-порт і оптичний аудіовихід. Бездротові можливості базуються на Wi-Fi 802.11 b / g / n.

 медиаплеер iconBIT Toucan Smart 3D

Пристрій працює на ОС Android 4.0 і базується на потужному процесорі ARM Cortex з частотою 1,2 ГГц. Вбудована графіка MALI-400 MP, 1 ГБ ОЗУ і 4 ГБ флеш-пам'яті легко справляються з обробкою 2D/3D-ігр, сотнями додатків Google Play, веб-серфінгом, спілкуванням у соціальних мережах, переглядом відео як в Мережі, так і з цифрових носіїв. За великим рахунком, з Toucan Smart 3D домашній ПК залишається практично не при справах, тим більше що для управління всім цим «багатством» можна використовувати бездротову мишку та клавіатуру.

 

Blu-Ray-плеєр від iconBIT відтворює такі формати і кодеки як WMV/Mpeg2/Blu-ray/VC-1 1080P/H.264/WMA / MP3/Wave/Ogg. Відмінною ж рисою даного пристрою стала підтримка опціонального 3G-модуля і веб-камери.

 медиаплеер iconBIT Toucan Smart 3D

Комплектація медіаплеєра включає пульт ДУ, блок живлення, композитний відеокабель і інструкцію. 

 

Висновок

 

Якщо ваш старий телевізор був народжений до ери Smart TV, і ви не бажаєте витрачатися на дорогу панель або домашній кінотеатр, то медіаплеєр iconBIT Toucan Smart 3D з потужним процесором, графікою і ОС Android на борту якраз те, що вам потрібно.

 

З цією приставкою ви відкриєте для себе захоплюючий світ «розумного» телебачення з його безмежними можливостями спілкування та розваги.

10.12.2013 59
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!