За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Genius SW-HF5.1 5200 Wood (31731052100): вибираємо недорогу якісну акустику 5.1

img

Компанія Genius представила нову акустичну систему SW - HF5.1 5200 Wood , яка була створена з використанням останніх технологічних напрацювань в області акустики та електроніки для цінителів якісного саунду.

Система формату 5.1 складається з сабвуфера , центральної колонки , двох тилових та двох фронтальних сателітів. Сама назва Wood говорить про те , що виготовлена ​​вона з дерева , а матеріали вражають своїм зносостійким покриттям і привабливим оформленням , навіть пластик міцний і практичний . Система добре зібрана і відмінно звучить навіть при прослуховуванні хітів таких важких монстрів як Rammstein і Metallica на максимальній гучності.

Genius SW-HF5.1 5200 Wood

Все управління SW - HF5.1 5200 сконцентровано в сабвуфере , на якому компактно розмістилися РК- дисплей і RCA - входи для підключення джерел сигналу , наприклад , ігрової консолі , телевізора , ноутбука , плеєрів різних форматів. Особливістю моделі стало відтворення контенту з карт пам'яті microSD / SD і флеш- накопичувачів - для цього на корпусі сабвуфера є USB - порт і кард- рідер. Реалізовано також і бездротове управління за допомогою компактного пульта ДУ.

Система Genius SW - HF5.1 5200 Wood видає кристально - чисте звучання сумарною потужністю 150 Вт , з яких 50 Вт припадає на сабвуфер , а решту міць ділять між собою 5 колонок .

Висновок

На тлі конкурентів модель виділяється адекватною вартістю і досить простими налаштуваннями , так що навіть самий далекий від світу техніки користувач зможе досягти бронебойного звучання в своєму будинку.

30.12.2013 38
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!