За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

GEMIX A20 HD: відеодзвінки у високому дозволі

img

Веб-камера A20 HD від GEMIX - це ще один зразок вдалого рішення, в якому розробник зробив складні технології доступними кожному.

 

Хоча здавалося б, ну що тут складного? Подібні «вебки» давно не рідкість, але якщо порівнювати їх з першими подібними пристроями, то еволюція на обличчя. Почнемо з того, що дозвіл в кадрі тут істотно підросло (1280х720 пікселів), дозволяючи здійснювати відеодзвінки в дуже високій якості і миттєву зйомку фото з роздільною здатністю 5 Мп. Додайте до можливостей пристрою автоматичну корекцію зображення, чутливий мікрофон з шумопоглинання, і ви отримаєте одне з кращих пристосувань для відеозв'язку.

 

Технологія Plug & Play дозволяє девайсу легко встановлювати з'єднання з ноутбуком і ПК на Window s. Для підключення веб-камери знадобиться всього лише вільний USB-порт, 2 ГБ ОЗУ і 200 МБ вільного простору на вінчестері.

 GEMIX A20 HD

До слова, дана модель товариська як ніхто інший, A20 HD знаходить спільну мову з більшістю інтернет-месенджерів: Google Talk, Yahoo! Messenger, Skype, Windows Live Messenger і пр.

 

Конструкція девайса передбачає установку на будь ЖК-панелі, моніторі, ультрабуке, лептопі і звичайною плоскій поверхні за рахунок складається підставки. Об'єктив камери додатково захищений від пилу і попадання бруду захисною шторкою, яка активується кнопкою на корпусі.

 

Висновок

Якщо вам потрібна якісна веб-камера з високим дозволом, то радимо придивитися до даної моделі від GEMIX.

 

A20 HD, це доступне рішення з універсальним кріпленням, яке кожному по кишені.

21.08.2014 81
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!