За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Crumpler Quick Escape Sling: Компактний рюкзак для фотоапаратури

img

Підбираючи рюкзак для фототехніки, варто враховувати ступінь його надійності, зручність, місткість, зносостійкість і навіть дизайн, який не повинен сигналізувати зловмисникам про те, що в сумці знаходяться цінні речі.

 

Модель Quick Escape Sling від Crumpler відповідає всім перерахованим вище критеріям. Він виконаний з міцної тканини Chicken Tex Supreme (1000d), а всі шви прошиті таким чином, що ні бруд, ні пил всередину не потраплять. Внутрішні габарити моделі складають 220x330x125 мм, дозволяючи компактно розмістити всередині системну камеру, дзеркалку з зум-об'єктивом, спалах, додатковий телеоб'єктив і кілька аксесуарів. Телефону також знайдеться містечко - на плечовому ремені в спеціальній кишені на блискавці. Плюс модель доповнена двома кишенями для флешок, карт пам'яті та інших дрібниць, а збоку є спеціальне кріплення для перенесення штатива.

 рюкзак Quick Escape

Всі «мешканці» цього рюкзака надійно захищені м'якими роздільниками і підкладкою Nylex, завдяки якій незначні удари ззовні пройдуть для вашої фототехніки безболісно. А від вологи врятує дощовик, захований в потаємній кишені.

 

Особливу увагу виробник приділив і зручності моделі. Задня сторона рюкзака сітчаста, що поліпшує повітрообмін і тим самим рятуючи вашу спину від підвищеного виділення поту. Широкий плечовий ремінь легко підлаштовується під будь-які габарити завдяки регулюючому фіксатора.

 рюкзак Quick Escape

Висновок

Вибираючи рюкзак Quick Escape від Crumpler, ви отримаєте надійність, міцність матеріалів і непомітний дизайн.

 

Цей Sling повністю виправдовує свою ціну, будучи одним з найбільш компактних аксесуарів для швидкої фотосесії.

05.04.2014 29
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!