За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Canon EF-S 55-250mm f / 4.0-5.6 IS II: вдале доповнення до «штатної» оптики

img

Об'єктив із змінними фокусними відстанями сьогодні затребуваний більше, ніж «фікс». А якщо взяти діапазон ФР 55-250 мм, як в «оптиці» від Canon, то він цілком може може замінити штатний.

Лінза легка і компактна (390 г), зібрана з високоякісного пластику і призначена для фотокамер з «кропом» 1,62 (APS-C). Вдале поєднання фокусних відстаней дозволить застосовувати її, знімаючи дику природу або портрет. Так що це відмінне доповнення до комплектної «оптиці».

Особливістю даного «скла» в покращеній системі стабілізації (IS), яка працює по горизонтальних і вертикальних осях. Так що можете забути про штатив.

В системі лінз об'єктива (12 елементів / 10 груп) використовується нізкодеспірсіонний елемент (1хUD), який допомагає уникнути хроматичної аберації. Тому якість знімків гарантовано, та й різкість кадру буде високою на всьому діапазоні ФР.

Canon EF-S 55-250mm f/4.0-5.6 IS II

Щоб уникнути появи дефектів через відображення світлових потоків на елементи нанесено багатошарове покриття (Super Spectra).

Поворот кільця масштабування плавний, що забезпечує точне кадрування з будь-якої відстані. Але слід врахувати, що з його поворотом передній елемент так само обертається, що ускладнює роботу з фільтрами.

Висновок

EF-S 55-250mm від Canon, це відмінна «оптика» початкового рівня з хорошими показниками якості знімків.

У ній вдало поєднуються діапазон зуму, якість «стекол» і доступна вартість.

17.09.2014 38
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!