За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM: третє оновлення популярного «телевика»

img

Даний об'єктив є оновленою «реплікою» від Canon на тему «теле-фото», яка затребувана серед фотографів завдяки діапазону ФР.

Третя версія об'єктива «75-300» відрізняється вдосконаленим мотором автофокусування (USM). Принцип його роботи заснований на застосуванні п'єзоелектричних датчиків, що знижує шум під час роботи АФ і прискорює його роботу (1,5 с).

«Лінзу» можна наводити на різкість і вручну, просто переведіть важіль в положення MF.

Деякі жанри зйомок не можуть обійтися без застосування великих діапазонів зумирования. Наприклад, зйомка спортивних подій або дикої природи.

Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM

Об'єктив «штатним» назвати складно, адже на практиці зйомки з дальньої дистанції досить рідкісні. До того ж на камерах з «урізаною» матрицею (APS-С) його ФР досягають рівня Суперзум (121 - 486 мм). Так що це «оптика» є скоріше доповненням до вже наявних лінзам з меншими ФР.     

Оптична схема «скла» складається з тринадцяти лінз в дев'яти групах, включаючи асферический елемент, що знижує поява хроматичних аберацій на фото. Так само даний об'єктив відмінно тримає контрової світло, а з діафрагмою f / 45 можна навіть знімати проти сонця.

Висновок

Як бачите, Canon як завжди в ударі і нове покоління EF 75-300 mm це підтверджує.

Основними достоїнствами даної «оптики» є великий діапазон апертури (f / 4-45), вдосконалений мотор АФ, якісні лінзи і затребуваний діапазон телезум.     

20.09.2014 47
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!