За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Бездротовий геймпад Microsoft Xbox 360 Special Edition: гідний гаджет для геймера

img

Поки в геймерської середовищі вирують пристрасті, який із способів управління грою найбільш зручний, компанія Microsoft представила новий геймпад для Xbox 360 ® Special Edition.

 

Новий бездротовий маніпулятор Xbox 360 Special Edition дозволить як новачкам, так і досвідченим кіберспортсменів насолодитися ігровими баталіями не встаючи з дивана.

 

Корпус оновленого геймпада виконаний з білого матового пластика з зручними стиками і плавним ходом. Зліва на ньому знаходиться восьмипозиційний D-pad, праворуч - чотири основні кнопки управління: A, B, X і Y. Що цікаво, D-pad може застосовуватися як чотирьохпозиційна хрестовина для роботи по двох осях (горизонтальної та вертикальної), так і приймати форму диска. Крім цього в гаджеті є клавіші Xbox Guide, Back, Start, і курки LT, RT, LB, RB. Матеріал і форма самих кнопок не дають пальцям зісковзнути, що буде, до місця, в розпал найгарячіших турнірних баталій. Розташування ж основних тригерів теж досить зручне. Родзинкою даної моделі є можливість одночасної гри з трьома Геймпад на одній ігрової консолі.

 Microsoft Xbox 360 Special Edition

Геймад сумісний з більшістю існуючих ПК на Windows XP, і тому досить простий в настройках. Для початку гри вам достатньо вставити штекер USB в порт USB 2.0 на корпусі ПК і запустити ПЗ з інсталяційного диска. Цікаво, що, незважаючи на відсутність дротів, відгук у Xbox 360 досить швидкий. Любителям тактильних відчуттів припаде до душі регульована вібраційна зворотній зв'язок, тому в особливо важких ігрових місіях контролер так і норовить вирватися з ваших рук. Радіус дії гаджета далеко від головного ПК складає 9 метрів.

 

Працює геймпад всього від пари пальчикових батарейок (плюс акумулятор в комплекті), а спеціальний кабель для зарядки Play & Charge дозволить вам зарядити контролер, не перериваючись, прямо під час гри.

 

В цілому, новий безпровідний геймпад Microsoft Xbox 360 Special Edition є кращим у своєму ціновому сегменті за такими характеристиками як гнучкість використання, зручність в управлінні і якість збірки. Тому геймпад відмінно підійде як любителям файтинга і платформер, так і шанувальникам аркадних ігор, де потрібний чотирьохпозиційна управління та індивідуальна настройка D-пада в залежності від типу гри.

26.03.2013 51
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!