За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Adata technology займається створенням нової лінії NVMe-накопичувачів XPG SX8200

img

Тайванський виробник SSD і модулів ОЗУ, компанія Adata Technology повідомила про те, що незабаром вийде топова лінійка NVMe-накопичувачів XPG SX8200.


Тайванський виробник SSD і модулів ОЗУ, компанія Adata Technology повідомила про те, що незабаром вийде топова лінійка NVMe-накопичувачів XPG SX8200. Пристрої даної серії створюються на базі 64-шарових мікросхем 3D NAND (імовірно MLC - прим. Авт.), Вони виготовлені в популярному форм-факторі M.2 2280 і мають високу продуктивність.

Каналом передачі даних виступають 4 лінії інтерфейсу PCI Express 3.0, а швидкість послідовного читання і запису досягає 3200 і 1700 Мбайт / с. Рівень швидкодії накопичувачів Adata XPG SX8200 в процесі роботи з випадковими блоками. Ціна девайсу поки що не розкрита.

Ще одним цікавим експонатом Adata на даному заході споживчої електроніки стали модулі пам'яті Spectrix DS40 стандарту SO-DIMM DDR4. У планках даної серії є радіатори червоного кольору зі світлодіодним RGB-підсвічуванням. Як задумав виробник, новинки повинні сподобатися власникам систем малого форм-фактора, при цьому в ноутбуки подібні модулі встановити швидше за все не вийде.


15.01.2018 197
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!