За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ADATA представила нову лінійку продуктів на виставці CES 2019

img

ADATA у Лас-Вегасі представила свої новітні твердотільні накопичувачі, модулі пам'яті та ігрові аксесуари

Компанія ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів, прийняла участь в CES 2019 у Лас-Вегасі, щоб продемонструвати свої захоплюючі новинки для геймерів, оверклокерів, ентузіастів по збірці ПК і звичайних користувачів.  

У рамках теми "Інновації у майбутнє" ADATA представила своє новітнє обладнання, включаючи твердотільні накопичувачі (SSD), модулі пам'яті і ігрові аксесуари. У числі представлених новинок: 


Твердотільні накопичувачі XPG GAMMIX S11 Pro і SX8200 Pro


Впроваджуючи вдосконалену технологію 3D NAND Flash, твердотільні накопичувачі XPG GAMMIX S11 Pro M.2 2280 мають розширену ємністю зберігання даних до 2 ТБ, а також забезпечують більш високу ефективність, приголомшливу надійність і величезний обсяг записаних даних. Використовуючи надшвидкий інтерфейс PCIe Gen3x4 і підтримку протоколу NVMe 1.3, інтелектуальне SLC-кешування і буферну кеш-пам'ять DRAM, твердотільні накопичувачі розвивають швидкість читання/запису до 3500/30000 МБ/с, випереджаючи твердотільні накопичувачі SATA з великим відривом, забезпечуючи продуктивність до 390K/380K IOPS. 

Модель SX8200 Pro M.2 2280 - це найшвидший на сьогоднішній день твердотільний накопичувач XPG. Він оснащений надшвидким інтерфейсом PCIe Gen3x4, який забезпечує швидкість читання/запису до 3500/3000 МБ/с, що значно вище, ніж у будь-якого SSD з інтерфейсом SATA. Підтримуючи протокол NVMe 1.3, SX8200 Pro демонструє чудові показники продуктивності довільного читання/запису у 390K/380K IOPS. Завдяки кеш-пам'яті SLC, кеш-буферу DRAM, наскрізного захисту даних (E2E) і технології корекції помилок з перевіркою парності (LDPC), накопичувач підтримує високі швидкості і забезпечує цілісність даних під час використання дуже інтенсивних додатків, таких як ігри, рендеринг та розгін. 





Зовнішній SSD ADATA SE800


Оснащений новітнім інтерфейсом Type-C Gen 2, ADATA SE800 забезпечує новий рівень швидкості для зовнішніх твердотільних накопичувачів Type-C. Швидкість читання/запису моделі SE800 досягає 1000 МБ/с, що в 2 рази вище, ніж у конкуруючих на ринку зовнішніх твердотільних накопичувачів з інтерфейсом Type-C. Твердотільний диск підтримує безліч пристроїв на операційних системах Android, Mac OS і Windows.





Оперативна пам'ять XPG SPECTRIX RGB D80 


Модуль пам'яті XPG SPECTRIX D80 DDR4 також був представлений у Лас-Вегасі. ADATA досягла граничної швидкості для модуля RAM, розігнавши його до частоти в 4933 МГц - новий рекорд для серійного модуля пам'яті на материнській платі MSI Z390I в конфігурації з повітряним охолодженням. SPECTRIX D80 - це перша в світі пам'ять RGB DDR4 з гібридною системою охолодження, оснащена алюмінієвим радіатором, теплопровідними матеріалами на друкованій платі та рідинним радіатором.  


Нова ОЗУ і SSD XPG SPECTRIX 


ADATA також представила два нових продукти XPG SPECTRIX RGB, в тому числі новий модуль пам'яті DDR4 і SSD M.2. Новітній модуль оперативної пам’яті SPECTRIX має запатентований дизайн освітлення RGB, який охоплює значну частину площі модуля і простягається на обидві його сторони, пропонуючи користувачам візуально приємне доповнення до комп’ютера. Також буде представлений ігровий твердотільний накопичувач XPG, з інтерфейсом PCIe Gen3x4, який забезпечує швидкість читання/запису до 3500/3000 МБ/с. Більш того, SSD оснащений світлодіодними індикаторами, вбудованими безпосередньо в модуль, котрі позбавляють від необхідності використовувати додаткові дроти для живлення освітлення.  







Ігрова гарнітура XPG EMIX H30 SE 


Важливим ключем до перемоги на віртуальному полі битви є поінформованість про місцезнаходження союзників і противника - без цієї важливої інформації ворог може отримати перевагу і застати вас зненацька, коли ви найменше цього очікуєте. Гарнітура EMIX H30 SE допомагає схилити чашу терезів на користь вашої команди завдяки віртуальному навколишнього звуку 7.1, який дозволяє вам чути як своїх друзів, так і ворогів, тому союзники ніколи не будуть захоплені зненацька. Чотири режиму еквалайзера Gaming, Movie, Voice, Music пропонують оптимізований звук для різних сценаріїв використання.  





Нова механічна ігрова клавіатура XPG 


На виставці CES 2019 ADATA продемонструє нову механічну ігрову клавіатуру для серйозних геймерів. Клавіатура оснащена перемикачами Cherry MX Green, які забезпечують м'яке натискання клавіш для тих, хто цінує відмінну тактильну зворотний зв'язок. Більш того, клавіатура розрахована на 50 мільйонів натиснень, що робить її довговічною. Крім того, клавіатура має 18 режимів освітлення, які можна змінити одним натисканням миші, щоб підібрати різноманітні ефекти під різні ігри і музику. У поєднанні з ігровою мишею XPG M20, яка також має світлові ефекти, геймери отримають надійний контроль в улюблених іграх.


Зовнішній жорсткий диск ADATA HC770


І останнє, але не менш важливе, - ADATA також продемонструвала свій новий зовнішній жорсткий диск HC770, який об'єднує функціональність і стиль. Вбудоване RGB підсвічування видає 16,8 мільйонів кольорів, щоб забезпечити приголомшливий спосіб зберегти записані дані.


16.01.2019 598
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!