За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

UFT Т1: Зона підвищеного комфорту

img

Столик для ноутбуків UFT Т1 виділяється серед маси подібних продуманою конструкцією і функціональністю. Можна сказати, що перед нами один з найбільш зручних трансформерів, обладнаний всім необхідним для тривалої роботи з лептопом.

 

Один відомий психолог писав, що для підвищеної працездатності та успіху зовсім не обов'язково цілий день проводити за жорстким комп'ютерним столом. Краще розташуватися зручніше в м'якому кріслі, напівлежачи на дивані і неспішно читати кореспонденцію з ноутбука.  Останній, звичайно ж, бажано закріпити на зручній підставці, наприклад, UFT Т1, яка ідеально підійде як прикроватного аксесуара.

 UFT Т1

Конструкція моделі оптимально продумана. Крім зони для ноутбука (до 17''), мишки, канцелярських дрібниць і чашечки міцної кави, столик ще й пристосований для транспортування. Шарніри UFT Т1 розроблені таким чином, що з розмірів стільниці 570х315 мм вони легко перетворюються в 285х315х35 мм. Таким чином столик у складеному вигляді легко поміститься в кейс або рюкзак для перенесення. Вага моделі - 1,49 кг, максимально допустима висота - 30 см.

 

Стільниця виконана з міцного пластику, що витримує масу до 15 кг. У надрах підставки ховаються вентиляційні отвори для виведення тепла від ПК, а його охолодження забезпечується двома потужними вентиляторами, розміщеними на спеціальній підставці. Зверніть увагу, що зона для установки лептопа регулюється по висоті, сприяючи комфортній роботі. Живлення здійснюється через USB і йде в комплекті кабель.

 

Висновок

В порівнянні із звичайними підставками, столик UFT Т1 має відразу кілька переваг.

 

Це і зручна зона для мишки, і похила стільниця, і, звичайно ж, складаний корпус, який легко транспортувати на тривалі відстані.

06.06.2014 72
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!