За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Струменевий принтер Canon PIXMA iP7240 Wi-Fi: Друк у два кліка

img

Відтепер друк фотографій став можливий в будь-якій точці Земної кулі, зробивши всього пару кліків з будь-якого пристрою. Достатньо лише правильно налаштувати перший бездротовий принтер PIXMA iP7240 Wi-Fi від компанії Canon.

 

iP7240 Wi-Fi - ця компактна модель, яка є ідеальним варіантом для швидкого друку документів, фотографій, веб-сторінок і навіть інформації на компакт-дисках у домашніх умовах. Судіть самі: принтер здатний видавати до 15 чорно-білих аркушів формату А4 і до 10 повнокольорових (доступно 5 кольорів) листів в хвилину.  Для цього виробник передбачив 5 окремих чорнильниць і кращу в своєму класі друкувальну головку з роздільною здатністю 9600 точок на дюйм і розміром краплі 1 піколітр.

 

Головною особливістю PIXMA iP7240 Wi-Fi є можливість бездротового друку прямо з планшетів, смартфонів та інших пристроїв, оснащених адаптером Wi-Fi, а допоможе вам у цьому спеціальний додаток Canon Easy-PhotoPrint.

 Canon PIXMA iP7240 Wi-Fi

Налаштування PIXMA iP7240 Wi-Fi досить проста і не вимагає спеціальних знань, а серед додаткових можливостей пристрою можна також виділити функцію Apple AirPrint, яка дозволяє роздруковувати фото з ​​iPhone, iPad і iPod touch.

 

Габарити Canon PIXMA iP7240 Wi-Fi особливою компактністю не відрізняються, але при цьому важить пристрій не так вже і багато - 6,6 кг.

 

Загалом, принтер Canon PIXMA iP7240 Wi-Fi можна сміливо рекомендувати як для використання в офісах, так і в домашніх умовах, завдяки двом вбудованим лотків для паперу, функції автоматичної двосторонньої друку та прямого друку на диски. Так що, чудова якість фотодруку з PIXMA iP7240 Wi-Fi вам забезпечено.

26.03.2013 82
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!