За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

RivaCase SLR Case (7230 (NL): Найкращий захист для «дзеркалки»

img

Дзеркальний фотоапарат - досить примхлива і дорога апаратура. До того ж її «крихкий» об'єктив боїться і вологи, і пилу, і піску. Тому, щоб убезпечити свою фотокамеру, потрібно завжди носити її в спеціальній сумці, наприклад, такий як RivaCase SLR Case (7230 (NL).

Ця сумка-чохол призначена для дзеркальних камер з встановленими об'єктивами. Міцний поліестер надійно сховає знаряддя праці фотографа від пилу, бруду і вбереже від можливих механічних пошкоджень. До того ж в комплекті з RivaCase йде додатковий чохол від дощу. Габарити сумки складають 270x275x170 мм при вазі 750 г, так що розміри камери можуть бути не більше 210x230x115 мм.

Сумка RivaCase SLR Case

Спеціальні пересувні перегородки в сумці дозволяють переносити ще пару об'єктивів і допоміжну спалах, а місткий внутрішній кишеню - зберігати 10'' планшет. Так що після фотозйомки ви зможете відразу переглянути знятий матеріал на великому екрані. З боків RivaCase виробник завбачливо розмістив три накладних кишені для різних дрібниць і аксесуарів, а також «таємний» відсік для гаманця та важливих документів.

фотосумка RivaCase SLR Case (7230 (NL)

Спеціальний ремінь через плече з можливістю регулювання і м'якою накладкою дозволить носити фотоапарат як в руках, так і на плечі. Нутрощі фото-сумки оброблені м'якими захисними накладками, щоб максимально убезпечити пристрій від пошкоджень.

Висновок

Сумка RivaCase SLR Case завдяки міцному матеріалу надійно захистить вашу техніку від вологи і пилу, а її продумана ергономіка дозволить почувати себе комфортно в будь-яких ситуаціях, навіть якщо заради класного знімка буде потрібно виймати камеру на ходу.

28.11.2013 42
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!