За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Rapoo 1070p Lite: зовсім не «сіра» мишка

img

   З кожним роком стає все важче знайти зручну, просту мишку для роботи. Адже виробники часто перегинають палицю, створюючи суперсучасні і наворочені маніпулятори, які не тільки викликають дискомфорт, безглуздо виглядають, але і коштують як ігрова консоль. «Гризун» Rapoo 1070p Lite повна протилежність - він гранично простий і доступний.
 
   Модель 1070p Lite, типовий представник робочого класу, який стане продовженням вашої руки. Однак з інтер'єром вона не зіллється - сучасний дизайн, 4 варіанти забарвлення (чорний, блакитний, сірий, червоний) і висока якість збірки. Верхня частина з пластику зі спеціальним напиленням, що не дає оселитися пилу і бруду, боки з прогумованого, що не ковзаючого матеріалу. Важить «звірятко» 114 г при габаритах 58х100 мм.

 Rapoo 1070p Lite

Модель оснащена нано-ресивером з технологією Plug & Forget, що забезпечує з'єднання до 10 м. Частота зв'язку - 5,8 ГГц, а це як відомо не сама завантажена смуга, так що ніяких перешкод при роботі аксесуара бути не повинно. Тим більше, що дві клавіші функціонують тихо і чітко, а коліщатко забезпечує хороше позиціонування курсора з оптичним дозволом 1000 dpi. Серед особливостей відзначимо програмовану клавішу. Спеціального софту для її роботи не потрібно, просто підключіть «звірка» до ПК.

 Rapoo 1070p Lite

   Висновок

   Маніпулятор Rapoo 1070p Lite вийшов вельми цікавим і практичним.

   Мишка стабільно працює на частоті 5,8 ГГц, забезпечує відмінне позиціонування і добре виглядає. А відсутність вибору оптичного дозволу меркне перед доступною вартістю цього звірка.

09.07.2014 58
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!