За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Приклади фото на камеру Huawei P30 PRO і характеристики молодшої моделі

img

Камерофон-флагман від Huawei ще навіть анонсувати не встигли, а фото на його камеру вже є. А ось молодшу модель - Huawei Р30 lite якраз представили сьогодні, про параметри читайте докладніше у статті.

Новий смартфон Huawei P30 Pro ще навіть офіційно анонсувати не встигли, а перші знімки на його камери з зумом вже можна знайти в мережі. На порталі GSMArena, наприклад, виклали дві фотосесії, які зняли на тильну камеру майбутнього флагмана, що складається з чотирьох сенсорів.  На першій серії фото з Huawei P30 Pro, яка з'явилася в Інтернеті, зняті моменти концерту. Фотографії наочно показують можливості камери нового флагмана в умовах слабкої освітленості. Для порівняння знімки, зроблені з різною фокусною відстанню, представлені поруч. 

 

 

 

Використовуючи 5-ти кратне оптичне збільшення, можна отримати досить чітке зображення з низькою кількістю шумів. А ось при 10-ти кратному гібридному зумі якість картинки різко падає, але основні деталі все ще можна розрізнити.

 

Інше джерело демонструє нам весільне фото при хорошому денному освітленні. Природно, що і шумів в таких умовах буде набагато менше, і навіть знімаючи досить дрібні елементи з десятикратним збільшенням, деталі залишаються цілком помітними. 

 

 

 

Клемент Вонг, віце-президент Huawei раніше повідомляв, що в Huawei P30 Pro буде реалізований «суперзум». Можливо, це саме те, що він мав на увазі? Офіційний анонс новинки Парижі 26-го березня, так що скоро все буде відомо точно.

 

А ось молодшу модель лінійки представили в Пекіні вже сьогодні. На спеціальному заході Huawei показала смартфон Huawei Nova 4e, і нехай назва не вводить в оману: це і є Huawei P30 Lite (для світового ринку). У дизайні все за модними тенденціями: скло спереду і ззаду, стильний, схожий на краплю виріз на екрані. Вельми схоже на дизайн старших братів Huawei P30 і P30 Pro. 

 

 

 

6,15-дюймовий IPS екран із співвідношенням сторін 19.5: 9 матиме дозвіл 1080х2312 пікселів. Він випромінює дуже малу кількість синього світла, яке так шкідливе для очей. Виробник підкреслює якість дисплея, підтверджену сертифікатом сертифіката TÜV Rheinland.  Серцем смартфона став популярний 12-нм Kirin 710. GPU Turbo 2.0, ясна річ теж підтримується. Оперативну пам'ять ми зможемо вибирати: 4 або 6 ГБ, а флеш-пам'яті буде 128 ГБ. Карти microSD підтримуються теж. 

Основна камера потрійна: головний модуль на 24 Мп, працює в команді з 8Мп об'єктивом з кутом огляду 120 градусів, і ще одним на 2 Мп, який аналізує глибину сцени. Підтримується фірмовий штучний інтелект, який багато хто вже встиг полюбити.

Вбудована батарея емністю 3340 мА · год, є швидка 18-ватна зарядка через роз'єм USB-C. Є і традиційний 3,5мм порт для навушників. Як ОС Nova 4e буде використовувати Android 9.0 з інтерфейсною надбудовою EMUI 9.

 

 

 

Офіційні продажі Huawei Nova 4e починаються 21 березня, а поки новинка доступна для попереднього замовлення. Смартфон пропонується в чорному, білому і синьому кольорах за ціною $ 297 або $ 342 в залежності від версії.

Якщо вас цікавлять інші хороші моделі телефонів, які можна купити за ці гроші, ознайомтесь з нашим рейтингом смартфонів

 

 

 

14.03.2019 646
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!