За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics BackBeat FIT: Гнучкі «вуха» для занять спортом і не тільки

img

Бути здоровим - життєво необхідно. Навіть найзатятіші трудоголіки це розуміють і намагаються виділити кілька годин на тиждень на заняття спортом. Якраз для таких тренувань в залі або коротких пробіжок в парку і була створена спортивна гарнітура BackBeat FIT від Plantronics.

 

Вона виготовлена ​​так, щоб зберігати стійке положення в будь-яких ситуаціях, незалежно від того, чи здійснюєте ви підйом на Говерлу або тиснете штангу в спортзалі. Її м'який прогумований корпус легко гнеться, приймаючи будь-яку форму, і так же легко ховається в кишеню. Модель не затискає голову, не натирає вуха і взагалі мало турбує свого власника - вага її всього 24 р В принципі, і під дощ з таким аксесуаром не страшно потрапити - конструкція моделі влагозащищенная, з нанопокриттям P2i.

 Plantronics BackBeat FIT

Елементів управління тут всього 4 - по два на кожному «вусі»: включення, прийом дзвінка, відтворення, регулювання гучності. З'єднання зі смартфоном іде по протоколу Bluetooth 3.0, і що більш важливо - гарнітура зуміє «домовитися» з будь операційною системою, будь то Android або iOS. Пристрій підтримує до восьми сполучених девайсів, правда працювати одночасно «вуха» зможу лише з двома з них.

 

Розробник обіцяє, що повного заряду батареї BackBeat Fit вистачить на 8 годин музики і 6 годин бесід. Це відмінний результат, як і якість звуку. Завдяки кодеку SBC середні і високі частоти роблять мову співрозмовника виразною, а якість музичних треків не гірше, ніж з закритими навушниками. Вбудований мікрофон в свою чергу відмінно доносить «думка» співрозмовнику.

 Plantronics BackBeat FIT

Зовнішність BackBeat Fit відразу розставляє всі крапки над «i», демонструючи яскраво-виражений спортивний характер. Покриття моделі - світловідбиваюче, подібне спеціальним вставкам на одязі велосипедистів. Кольори - яскраві, сині й салатові. А на додаток - неопреновий нарукавник для зберігання «вух» і смартфона.

 

Висновок

Приємно, коли створюються такі неординарні речі як гарнітура Plantronics BackBeat Fit.

 

Її дизайн підкорить будь-якого шанувальника фітнесу, а функціональність - активних і спортивних користувачів. Ну а якості звуку - будь-якого, хто хоч раз скористається їй.

09.08.2014 52
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!