За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics BackBeat 903+: універсальні «вуха» для спорту

img

Свіжий погляд на буденні речі - ось що підкуповує в гарнітурі BackBeat 903+ від Plantronics. Модель не схожа на інші, за що вона і отримала нагороду міжнародного конкурсу CES - «Innovation Award Honoree».

 

Компанії Plantronics вдалося створити відмінну гарнітуру: і дизайн незвичайний, і можливості на вищому рівні. Конструкція пристрою як би повторює обриси вуха, залишаючись при цьому непомітним, зручним аксесуаром для зв'язку. BackBeat 903+ зручно тримається на голові, та й важить небагато - 34 м Випускається модель тільки в чорному кольорі, що виглядає елегантно, але зі спортивним ухилом.

 Plantronics BackBeat 903+

Час роботи BackBeat 903+ становить майже 7 годин розмов і ще 7 днів очікування. Зручно, що для моделей iPhone гарнітура передбачає акумуляторний лічильник, який виводить рівень заряду на екран мобільного. Це досить практично, чого не скажеш про елементи управління: кнопки відтворення замалі.

 

Але за якість звуку BackBeat 903+ можна пробачити все. З'єднання аксесуара відбувається за допомогою Bluetooth, з максимальною дальністю зв'язку до 9 м. Не обійшлося і без двоканального мікрофона, розміщеного таким чином, щоб завивання вітру не змогли відобразиться на якості бесіди.

 Plantronics BackBeat 903+

Висновки

Підвищена гнучкість і міцна конструкція BackBeat 903+ від Plantronics дозволить вмістити гарнітуру в будь-яку сумку для перенесення, а наявність трьох варіантів кріплення дозволить власникові займатися своєю справою, не відволікаючись на гарнітуру.

12.08.2014 71
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!