За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Monster DNA On-Ear Silver on Neon Green (MNS-128536-00): 2 в 1 - навушники і гарнітура для двох з суперзвуком

img

Переважна більшість виробників навушників створюють досить одноманітні рішення , відрізнити які один від одного буває часом досить важко. Чого не скажеш про Monster DNA On - Ear Silver on Neon Green , неоново -зелених навушниках з незвичайною трикутною формою чашок.

Помітний і незвичайний зовнішній вигляд цих «вух» відрізняється також і чудовою якістю звучання. А завдяки потужним динамікам з титановим покриттям , ці навушники порадують вас і глибокими насиченими басами , і чіткими верхами .

Monster DNA On - Ear зручно розташовуються на голові і забезпечують хорошу звукоізоляцію. Складна конструкція дозволяє легко розміщати їх в будь-яку сумку.

Monster DNA On-Ear Silver on Neon Green (MNS-128536-00)

У комплекті з навушниками поставляються відразу два аудіокабеля : стандартгний і ControlTalk з пультом дистанційного керування та мікрофоном. Так що Monster DNA On - Ear можна використовувати і як гарнітуру до мобільного телефону. Обидва кабелю плоскі , а значить, не будуть постійно заплутується при перенесенні. У комплекті йде чохол для транспортування і серветка Aegis Microbe Shield з мікрофібри для підтримки аксесуара в належному вигляді.

Дані навушники оснащені відразу двома роз'ємами для кабелів , провід можна підключити як до правої , так і до лівої чашечці . А при бажанні в другій вільний роз'єм можна увіткнути інші навушники і слухати музику удвох від одного джерела.

Висновок

Хочете придбати не просто навушники з високою якістю звучання , а щось дійсно оригінальне і особливе? Тоді радимо вам придивитися до моделі Monster DNA On - Ear Silver on Neon Green ( MNS- 128536 -00) , так як в цьому випадку ви отримаєте не тільки стильні яскраві навушники, але і можливість використання їх як мобільного гарнітури , а також одночасного прослуховування зі своїм другом.

08.01.2014 40
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!