За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Медіаплеєр iNeXT iNeXT TV: Цифрове ТБ і онлайн-сервіси в одному девайсі

img

iNeXT iNeXT TV представляє собою максимально просте в управління пристрій, здатний відтворювати різний ліцензійний онлайн-контент.

Принцип роботи iNeXT iNeXT TV досить простий: підключіть пристрій до Світової павутини, зробіть початкові налаштування і весь величезний онлайн-світ опиниться на екрані телевізора. Зокрема плеєру доступні цифрове телебачення IPTV з 38 ефірними українськими телеканалами, популярні сервіси YouTube, Picasa, Megogo.net, Flickr, Yahoo! Weather, інтернет-радіо, а також веб-браузер з закладками на Twitter і Facebook, та інше.

Медиаплеер iNeXT iNeXT TV

Зрозуміло, для управління всім цим контентом найзручніше використовувати бездротові клавіатуру і мишку із загальним USB-ресивером. Тому як доступних бездротових модулів в плеєрі не передбачено, а USB-портів усього два. Інші комунікації представлені композитним відеовиходом, цифровий аудіовиходом, портами HDMI і Ethernet.

Серцем системи є оновлена ​​версія процесора Realtek RTD1185DD, яка відмінно справляється з обробкою мультимедіа з Full HD-роздільною здатністю в найбільш популярних кодеках і форматах.  

Inext iNeXT TV читає інформацію упаковану в такі Відеоконтейнер як MKV / ASF, а також WMV/MOV/MP4/MPEG/Flash Video / AVI / Real Video / DVD / Blu-Ray; розпізнає графічні формати GIF / JPG / BMP / PNG / JPEG / HD JPEG / TIF; і відтворює всілякі аудіоформати.

Медиаплеер iNeXT iNeXT TV

Медіаплеєр компактний (135x105x35 мм), а його зовнішність віддалено нагадує знамениті девайси Apple TV. Комплектація містить необхідний набір для роботи: пульт ДУ, мережевий адаптер, HDMI-кабель, комплект батарейок і коротку інструкцію користувача на трьох мовах.

Висновок

Медіаплеєр iNeXT iNeXT TV легко перетворить звичайний телевізор в захоплюючий домашній кінотеатр з підтримкою купи онлайн-сервісів, цифрового телебачення IPTV і популярних соціальних мереж.

Модель досить функціональна, наділена всіма необхідними комунікаційними роз'ємами і володіє привабливою зовнішністю в стилі гаджетів з Купертіно.

09.12.2013 61
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!